Cool Stuff

Spune-mi cum ții telefonul, ca să îți spun cine ești! Află ce spune modul în care ții telefonul despre tine

Îți mai poți imagina viața fără smartphone?

Îți mai poți imagina viața fără smartphone? Există statistici care spun că până anul viitor vor exista peste 3 miliarde de utilizatori de smartphone-uri. Acest lucru este interesant nu numai din punct de vedere al progresului tehnologic, ci și din punct de vedere psihologic. Se pare că modul în care ținem telefonul în mână sau cum atingem ecranul poate dezvălui multe despre personalitatea noastră.

Să începem! Alege din imaginea următoare modul în care utilizezi smartphone-ul și mai jos, vei găsi explicația pentru fiecare.

1. Folosești o singură mână

Dacă ești genul de persoană care dă scroll și tastează doar cu o mână, ești o persoană extrem de încrezătoare. Ești gata să riști totul, dar cu înțelepciune, ceea ce te ajută să obții rezultatele dorite.

Cu toate acestea, ești exact opusul în materie de relații. Preferi să ai suficient timp pentru a înțelege dacă ai nevoie de această persoană în viața ta sau nu, înainte de a te apropia de cineva. Din acest motiv, oamenii s-ar putea să te vadă ca pe o persoană rezervată.

2. Ții telefonul într-o mână și scrollezi cu degetul mare de la cealaltă

Acest mod de a manevra telefonul indică înțelepciune. Ești intuitiv, inteligent, înțelept, rezonabil și prudent. Îți numeri acțiunile cu câțiva pași înainte de a o face pe prima, ai tendința să gândești tot ce se întâmplă în viața ta foarte rațional și este aproape imposibil ca cineva să te păcălească.

Cu toate acestea, înțelepciunea nu își spune cuvântul și în viața sentimentală. Ești o persoană care ia decizii rapide și nepăsătoare, ceea ce uneori poate afecta relațiile. Mai mult, devii extrem de critic atunci când vine vorba de iubire.

3. Îți folosești ambele mâini

Dacă tastezi cu ambele mâini cu siguranță nu îți place să pierzi timpul. Ești rapid, eficient și gata să iei decizii imediat. Te poți adapta cu ușurință schimbărilor și acționezi eficient sub presiune.

Când vine vorba de iubire, eficiența nu funcționează atât de bine. De fapt, este exact opusul – dispare. Adesea, nu reușești să te apropii de o persoană care îți place pentru că lucrurile au nevoie de timp și răbdare.

4. Ții telefonul într-o mână și scrollezi cu degetul arătător de la cealaltă

Acest mod de a ține smartphone-ul emană creativitate. Ai o mulțime de idei grozave pe care încerci să le implementezi și în viață de zi cu zi. Îți place să fii singur pentru a-ți aduna toate gândurile și pentru a crea o nouă capodoperă care va uimi lumea. Fie că este un proiect nou, o pictură sau o carte, operele tale au de obicei un mare succes.

În relațiile romantice, creativitatea ta se transformă în timiditate, ceea ce te împiedică să dezvolți noi legături. Cu toate acestea, odată ce te vei apropia de cineva, cu siguranță persoana cealaltă va fi uimită de personalitatea ta.

FOTO: Bright Side

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.