Hot On Kiss

Kiss FM și Sașa Lazăr îți prezintă cele mai tari motive de bucurie ale săptămânii

Hai să rescriem 2020 și să găsim împreună 2020 de motive de bucurie... într-un an care nu a fost tocmai extraordinar.

2020 e un an în care cu toții ne-am facut planuri, apoi cineva a râs de ele... Un an în care fiecare lună ne-a făcut să căutăm butonul de “skip”. Dar la Kiss FM îi mai dăm o șansă!

Unii dintre voi ne-ați spus de „covrigii calzi”, de „momentul în care ții pe cineva de mână”, sau de „mirosul cafelei dimineața”. Noi am adunat toate motivele voastre, iar cu ajutorul lui Sașa Lazăr le-am dat formă și culoare.

Cine este Sașa Lazăr?

Sașa lucrează în publicitate din anul 2000, însă pasiunea pentru desen s-a manifestat încă din copilărie și s-a menținut de-a lungul timpului, chiar dacă au fost perioade de pauză.

Tema principală a desenelor este descrisă cel mai bine de sintagma tehnică “relații interumane”. Împreună, desenele formează o colecție de metafore vizuale în care artistul înceară să găsească și eventual să transmită o cheie pentru cele mai semnificative experiențe personale. Funcționează și ca o istorie a trăirilor personale proiectată în abstract.

Intimitatea e înlăturată de stilul minimalist - oamenii nu au chipuri sau, dacă au, sunt generice - și de reprezentarea ideii aproape mereu decontextualizată. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.