Cool Stuff

VIDEO | Cele mai îndrăgite personaje de desene animate revin! Urmărește acum trailerul pentru noul film „TOM & JERRY”

„TOM & JERRY” revine pe marile ecrane într-o nouă aventură!

Probabil că toată lumea a urmărit deja aventurile lui Tom și Jerry! În copilărie, povestea lor ne-a cucerit și ne-a făcut să stăm cu ochii lipiți de televizor, iar acum, cele mai îndrăgite personaje de desene animate revin pe marile ecrane.

Warner Bros. a lansat primul trailer pentru viitorul film și aceasta este una dintre cele mai bune vești din acest an.

„Una dintre cele mai iubite rivalități din toate timpurile este reaprinsă când Jerry se mută în cel mai bun hotel din New York în ajunul „nunții secolului”, forțând-o pe cea care planifica evenimentul să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de el. Lupta care urmează între cei doi amenință să distrugă cariera ei, nunta și tot hotelul în sine. Dar, în curând, apare o problemă și mai mare: un personaj diabolic, ambițios, care conspiră împotriva tuturor celor trei”, se arată în descrierea viitorului film.

Noul „TOM & JERRY” va fi o combinație atrăgătoare între animația clasică și un film de acțiune live, și va face imposibilul posibil – îi va obliga pe cei mai mari rivali să lucreze împreună pentru a salva situația.

Din trailer, mai aflăm că cei doi trăiesc alături de oameni, similar cu filmele din trecut precum „Space Jam” sau „Who Framed Roger Rabbit”. De asemenea, se pare că în această lume, toate animalele sunt creaturi animate și trebuie să recunoaștem că abia așteptăm să vedem rezultatul final.

Pe lângă personajele animate, în film mai apar Chloë Grace Moretz și Michael Peña, în rolurile principale, dar și Rob Delaney, Colin Jost sau Ken Jeong. Proiectul a fost regizat de Tim Story, cel care a lucrat la filme precum „Fantastic Four” sau „Think Like a Man” după un scenariu scris de Kevin Costello. Noua peliculă se bazează pe person,ajele originale create de William Hanna și Joseph Barbera.

În prezent, filmul are premiera programată pentru 5 martie 2021. Urmărește acum trailerul!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.