Kiss Music News

Antonia a divorțat, în sfârșit, de Vicenzo Castellano. Ce spune artista despre nunta cu Alex Velea!

Antonia și Vicenzo Castellano au reușit să își finalizeze în sfârșit divorțul, iar acum, artista poate trece la pasul următor – nunta cu Alex Velea.

Antonia și Vicenzo Castellano au reușit să își finalizeze în sfârșit divorțul, iar acum, artista poate trece la pasul următor – nunta cu Alex Velea.

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011 și au împreună o fetiță, Maya. În anul 2013, cei doi s-au despărțit, iar de atunci a început o luptă continuă în tribunale pentru procesul de custodie al fetiței și pentru cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi, Akim și Dominic.

În cele din urmă, procesul de divorț a fost finalizat, iar în aprilie, anul trecut, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl celor doi băieței, iar în iulie, Alex Velea a reuşit să-şi treacă numele şi în actele copiilor. Așadar în prezent, Antonia este o femeie liberă și poate trece la următorul pas, nunta cu Alex Velea, pe care toată lumea o așteaptă.

Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc.”, a declarat Antonia, pentru click.ro.

Antonia și Vincenzo Castellano au împreună o fiică, Maya. Aceasta locuiește în Italia împreună cu familia fostului soț, însă ea și Antonia au o relație foarte apropiată. Chiar dacă nu se văd zilnic, cele două vorbesc non-stop pe rețelele de socializare și se înțeleg de minune.

Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim!”, a mai declarat Antonia, pentru sursa citată.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.