Cool Stuff

Cum îți arată că te iubește în funcție de zodia lui

Află cum iubește fiecare zodie!

Fiecare persoană este unică în felul ei, de aceea şi modul în care îşi exprimă sentimentele diferă. Totuși, și la acest capitol, zodiile au un cuvânt de spus,

Pentru a nu interpreta greșit gesturile partenerului tău, află cum își exprimă sentimentele în funcție de zodie!

Berbec

Berbecul este foarte sigur pe el și nu se ferește să spună „Te iubesc!”. El face o mulțime de gesturi prin care îți demonstrează ce simte: de la mesaje de bună dimineaţa până la cadouri extravagante sau orice altă modalitate prin care îţi poate arăta că îi pasă de tine.

Taur

Taurul iubeşte cu patos și nu prea ai cum să nu-ți dai seama. Este dispus să împartă orice cu tine, să fie deschis în faţa ta şi chiar să plătească el pentru greşelile făcute de tine.

Gemeni

Chiar dacă nativul din Gemeni nu este adeptul relațiilor, atunci când ajunge să se îndrăgostească se linişteşte complet. Gemenii îţi vor spune prin cuvinte cât te iubesc, însă nu fix prin aceste cuvinte. Sunt adepții declaraţiilor de dragoste sub orice formă.

Rac

Atunci când un Rac este îndrăgostit va face din asta o prioritate și avea extrem de multă grijă de tine. Nu este un secret faptul că pregăteşte micul dejun în fiecare dimineaţă sau că îţi pregăteşte pachetul pentru serviciu.

Leu

Un Leu îşi va arăta iubirea prin renunţarea la el, ceea ce este un pas mare pentru el. Chiar dacă adoră libertatea, renunţă la ea odată ce întâlneşte persoana potrivită. Când este îndrăgostit va prefera să stea acasă cu tine, în loc să iasă în oraş cu băieţii.

Fecioară

Ideea de a iubi necondiţionat pe cineva îi sperie pe aceşti nativi. Relația cu o Fecioară necesită răbdare pentru că la început va fi foarte timidă. Totuși, atunci când este îndrăgostit, va pune nevoile tale deasupra nevoilor lui şi îţi va demostra subtil că te iubeşte.

Balanţă

Atunci când o Balanţă iubeşte îți va arăta că însemni mult mai mult pentru el decât oricine altcineva. El devine extrem de sincer cu tine şi simte că poate să se deschidă în fața ta cu orice. Pentru el iubirea înseamnă respect, şi îţi va arăta acest lucru doar dacă simte că este reciproc.

Scorpion

În loc să îţi spună te iubesc, acest nativ te va trata ca pe o adevărată regină. Îţi va pune totul la dispoziţie şi va fi mereu acolo pentru tine atunci când ai nevoie. Fiind extrem de pasional şi seducător, Scorpionul pune mare accent pe viaţa sexuală, aşa că va încerca să îţi ofere tot ce ai nevoie.

Săgetător

Săgetătorul iubește libertatea, așa că atunci când este atras de o persoană, îi va oferi același lucru. Atunci când iubeşte, renunţă el singur la o mulţime de activităţi despre care crede că te-ar deranja, aşa că nu este nevoie să îi spui tu ce să facă. 

Capricorn

Un Capricorn îndrăgostit va încerca să te impresioneze tot timpul şi să se mândrească cu inteligenţa lui. Dacă vrea să îţi cunoască familia, dacă face din prietenii tăi şi prietenii lui, atunci poţi ştii sigur că eşti partenerul perfect!

Vărsător

Nativul din Vărsător este detașat în general, iar acest lucru este valabil și în cazul relațiilor. Va fi greu să îţi dai seama dacă el chiar te iubeşte, mai ales la început. Cu toate acestea, când se îndrăgosteşte cu adevărat, el îţi va împărtăşi toate secretele şi pasiunile lui şi va râde chiar şi la cele mai nereuşite glume ale tale.

Pești

Nativul din Peşti este timid şi nu prea are curajul să îşi declare direct iubirea. Totuși, gesturile mici îți vor demonstra ce simte pentru tine. Tandreţea poate fi dovada vie că este îndrăgostit până peste cap de tine. Mesajele simpatice pe tot parcursul zilei, sărutări de noapte bună sau oricare alt lucru mic contează mai mult decât o mie de cuvinte!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.