Cool Stuff

Cine este cel mai sexy bărbat în viață. Crezi că merită acest titlu?

În fiecare an, revista People desemnează „Cel mai sexy bărbat în viață”!

În fiecare an, revista People desemnează „Cel mai sexy bărbat în viață”, iar cel care se bucură de acest titlu, în 2020, este celebrul actor Michael B. Jordan. Starul hollywoodian este cunoscut pentru prestațiile sale din filme precum Fruitvale Station, Creed sau Black Panther.

„Toată lumea a glumit pe tema asta: ‘Mike, ăsta este probabil acel premiu pe care nu îl vei primi niciodată.’ Dar este un club foarte bun din care să fac parte”, a declarat Michael B. Jordan. Printre cei care au primit această distincție în ultimii ani din partea revistei People se numără John Legend, Dwayne Johnson, Chris Hemsworth, Idris Elba, Adam Levine, Channing Tatum și David Beckham.

De asemenea, actorul în vârstă de 33 de ani a declarat că femeile din familia sa sunt foarte mândre de el pentru asta. „Când bunica mea era încă în viață, (revista People) era un lucru pe care îl colecționa, iar apoi mama mea o citea adesea, la fel și mătușile mele. Acest număr va însemna cu siguranță ceva pentru ele.”

Michael B. Jordan este și foarte implicat politic, promovând mișcarea Black Lives Matter și necesitatea votului. „Cu toții putem să avem inițiative – mici sau mari – pentru a încerca să producem schimbarea pe care vrem să o vedem”, a spus el.

Actorul a dezvăluit că în următorii zece ani plănuiește să se axeze mai mult pe regie și să își producă singur filmele, însă, acesta visează să-și clădească și o familie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.