Kiss Music News

Andra și Cătălin Măruță, dezvăluiri despre relația lor. Care este secretul unei căsnicii fericite!

Andra și Cătălin Măruță împart din secretele lor pentru o căsnicie fericită!

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai sudate și apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de 12 ani și au dezvăluit care este secretul unei căsnicii fericite, într-un interviu acordat recent pentru revista Viva.

Andra și realizatorul TV s-au întâlnit pentru prima dată la un an după ce artista s-a despărțit de Dragoș, prima ei iubire. În perioada liceului, ea a avut o relație cu un student la Universitatea Româno-Americană, care a durat doi ani. Deși la acea vreme apăruseră zvonuri și despre o posibilă nuntă, tinerii s-au despărțit din cauza programului încărcat pe care îl aveau.

La scurt timp, cânăreața s-a îndrăgostit iremediabil de acutalul ei soț: „Nu am știut din prima cum l-am cunoscut că el va fi soțul meu. A venit în timp relația noastră, dându-ne seama ce fel de oameni suntem. Am fost amici, ne-am împrietenit, apoi, ușor-ușor, ne-am îndrăgostit”.

Nu este prima dată când îndrăgitul cuplu vorbește despre evoluția relației. Este deja cunoscut faptul că inițial ei au fost doar prieteni, dar lucrurile au evoluat rapid. Astfel, la un an după ce s-au cunoscut, pe „Plaja lui Măruță”, o emisiune de vară pe care realizatorul TV o prezenta la TVR2, aceștia erau deja îndrăgostiți. Acela a fost și momentul în care fanii au început să își dea seama ce se petrece între cei doi.

Astăzi, Andra și Cătălin Măruță formează o familie frumoasă, au doi copii, afaceri împreună și se pare că se înțeleg mai bine ca oricând. Întrebați care este secretul mariajului lor de succes, cei doi au declarat:

„Da. Și aș vrea să spun asta pentru că observ că unii idealizează relația noastră, poate creează frustrări să ai impresia că tu te cerți cu partenerul uneori, în timp ce alții sunt mereu fericiți. În realitate, în toate cuplurile, în toate familiile există tensiuni. Ar fi ciudat să nu fie așa! Fiecare vine cu personalitatea lui, cu un bagaj de amintiri, de emoții, se acumulează și oboseală, și altele.

Important este doar să fii empatic cu partenerul tău, să nu arunci cu vorbe grele la supărare, să gestionezi cu tact fiecare moment tensionat. Nu pot să spun exact: „Uite, atunci ne-am certat! A zis asta și asta!. Nu îmi amintesc, pentru că nu au fost niște tragedii, au fost discuții între noi care escaladau, dar de fiecare dată niciunul dintre noi nu a simțit că trebuie să pună paie pe foc”, a spus Andra.

„Da, așa e, mereu am mers mai departe pentru că vrem ca noi să fim împreună, nu ne blocăm în certuri”, a completat Cătălin.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.