Cool Stuff

George Clooney le-a oferit câte un milion de euro prietenilor săi. Iată povestea din spatele acestei decizii!

Cine nu și-ar dori să fie prieten cu George Clooney? Mai ales acum!

Cine nu și-ar dori să fie prieten cu o celebritate? Cu atât mai mult cu cât aceasta este atât de generoasă. Potrivit publicațiilor străine, se pare că George Clooney și-ar fi invitat cei mai buni 14 prieteni la masă şi le-a făcut un cadou substanțial.

Actorul i-a dat fiecarui prieten câte un milion de dolari, doar pentru că a fost alături de el în tinerețe. Întâmplarea s-a petrecut în septembrie 2013, dar s-a aflat mult mai târziu, după ce unul dintre prietenii lui Cooney, Rande Gerber, a dezvăluit totul.

De curând, Clooney a povestit chiar el ce s-a întâmplat, într-un interviu acordat pentru revista GQ. Marea zi a cadourilor a avut loc în 27 septembrie 2013, chiar înainte de premiera filmului „Gravity” în care acesta a jucat.

Filmul s-a dovedit a fi „o afacere profitabilă” pentru el deorece a fost plătit cu un procent din veniturile pe care urma să le genereze filmul, la fel ca actriţa Sandra Bullock, colega sa de platou. La acea vreme, Clooney era încă singur, deși o cunoscuse deja pe actuala lui soție, Amal Alamuddin și nu avea membri ai familiei apropiaţi alături de care să se bucure.

„Aşa că m-am gândit, îi am pe tipii aceştia care toţi m-au ajutat într-un fel sau altul de-a lungul a 35 de ani”, şi-a amintit actorul. „Am dormit la ei pe canapea când am fost lefter. Mi-au împrumutat bani când am fost lefter. M-au ajutat când am avut nevoie de ajutorul lor de-a lungul anilor. Şi i-am ajutat şi eu de-a lungul anilor. Suntem toţi prieteni buni”, a continuat el.

„Aşa că m-am gândit, ştii, fără ei n-aș avea nimic din toate astea. Şi suntem cu toţii foarte apropiaţi şi m-am gândit că dacă o să mă lovească un autobuz sunt oricum toţi în testament. Aşa că de ce naiba aştept să fiu lovit de un autobuz?”, a declarat actorul pentru GQ.

Tot pe 27 septembrie, la exact un an de la acea zi, în 2014 Clooney s-a căsătorit cu soţia sa Amal. „E o karma bună acolo”, a declarat Rande Gerber despre coincidenţa de dată.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.