Kiss Music News

FOTO | Demi Lovato, de nerecunoscut. Artista și-a schimbat look-ul radical!

Demi Lovato și-a surprins fanii cu o schimbare radicală de look.

Demi Lovato și-a surprins fanii cu o schimbare radicală de look. Frumoasa artistă a renunțat la părul lung și blond, în favoarea unei tunsori pixie. Cântăreața a publicat joi primele fotografii cu noul ei look și putem spune că noua tunsoare i se potrivește de minune. Cu această ocazie, Demi i-a mulțumit hairstylistului Paul Norton pentru nou look, dar și fotografului Angelo Kritikos, care a surprins-o în noua ipostază.

Se pare că această schimbare de look, vine la câteva săptămâni după despărțirea de Max Ehrich. Artista a fost într-o relație cu celebrul actor, timp de șase luni, iar aceștia urmau să se căsătorească. Însă, Demi nu pare afectată de această despărțire și chiar a glumit pe seama ei, în cadrul galei People's Choice Awards.

Anul acesta a durat cât trei ani din viața mea. Nu mă înțelegeți greșit, a început minunat. Am cântat premiile Grammy și am interpretat imnul național la Super Bowl. Dar apoi, pandemia de COVID a închis totul, așa că am făcut tot ce au făcut și ceilalți. M-am izolat și m-am logodit. M-am apucat de pictură, fotografie, meditație și am abuzat de serviciile Postmates Unlimited”, a povestit Demi Lovato.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.