Cool Stuff

Michael Douglas și Catherine-Zeta Jones sărbătoresc 20 de ani de căsnicie. Cu ce replică neobișnuită a cucerit-o actorul

Pentru Michael Douglas a fost dragoste la prima vedere și a făcut eforturi pentru a o cuceri pe Catherine-Zeta Jones.

Catherine-Zeta Jones și Michael Douglas sunt unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood și tocmai au sărbătorit 20 de ani de căsnicie. Timp de două decenii au fost împreună „la bine și la rău” și astfel, au reușit să își salveze mariajul, în 2014, când au petrecut câteva luni departe unul de celălalt. Iată cum a început povestea lor de iubire!

Actorii s-au cunoscut în 1998, la Festivalul de Film de la Deauville, prin intermediul prietenului lor comun, actorul Danny DeVito. Se pare că pentru Michael Douglas a fost dragoste la prima vedere și a știut imediat ce-și dorește. Așa că primele lui cuvinte au fost: „Vreau să fiu tatăl copiilor tăi”.

De asemenea, potrivit legendelor care au circulat la Hollywood, tot Douglas a fost cel care a aranjat lucrurile astfel încât să fie aşezat la masă cu actrița, prezentă la festival pentru a-şi promova filmul „Masca lui Zorro”. Eforturile lui și replica neobișnuită au avut succes, iar la doi ani de la această întâlnire deveneau soț și soție.

Mai mult, cei doi împart și aceeași zi de naștere. Ambii sunt născuți pe 25 septembrie, dar la 26 de ani distanță. În 2017 cu ocazia zilei de naștere a soției sale, actorul declara „Îi voi oferi absolut orice îşi va dori. Sunt nebun după ea, dar sunt cu câţiva ani mai în vârstă, aşa că sunt fericit să las ziua mea să treacă pur şi simplu pentru ca ea să primească toată atenţia”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.