Kiss Music News

Shawn Mendes şi Justin Bieber şi-au unit forţele pentru piesa "Monster"

Shawn Mendes și Justin Bieber lansează împreună „Monster”.

Ultimele zile din 2020 ne aduc multe surprize de la Shawn Mendes. După ce a lansat single-ul „Wonder" şi a anunţat data lansării albumului "Wonder", artistul nominalizat la Grammy-uri şi premiat de multe ori cu discul de Platină, colaborează cu Justin Biber pentru piesa „Monster", al doilea single extras de pe următorul material discografic. 

„Wonder" este al patrulea album lansat de către Shawn şi va fi prezentat publicului pe 4 decembrie. 

Pentru videoclipul piesei „Monster", cei doi artişti au colaborat cu regizorul Colin Tilley, iar rezultatul poate fi urmărit aici.



„Wonder" succedă trei albume care au debutat pe primul loc, 3 albume premiate cu discul de platină, pe care se află 11 single-uri la fel de premiate cu discuri de Platina. Luna trecută, Shawn a lansat „Wonder", primul single de pe album. 

Noul album este foarte aşteptat, atât de către public, cât şi de critici, şi a fost numit „o nouă eră" de către Vulture, „o întoarcere colosală" de Clash și „un cadou de Crăciun de care aveam nevoie". 

În plus, Shawn Mendes și managerul său, Andrew Gertler, s-au asociat cu Netflix pentru a lansa „IN WONDER", la nivel mondial, pe 23 noiembrie. Primul documentar de lung metraj, o selecție de evenimente speciale, de la aclamatul regizor de videoclipuri muzicale Grant Singer (The Weeknd, Lorde, Sam Smith ), este un portret al vieții lui Mendes, relatând ultimii ani ai ascensiunii și călătoriei sale. Documentarul este produs executiv de către Andrew Gertler, Shawn Mendes și Ben Winston. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.