Cool Stuff

Lady Gaga revine pe marile ecrane. Artista îl înlocuiește pe Bradley Cooper cu Brad Pitt

Lady Gaga va juca într-un nou film de acțiune, alături de Brad Pitt.

După succesul uriaș pe care l-a avut cu filmul „A Star Is Born”, în care a jucat alături de Bradley Cooper, Lady Gaga se întoarce pe marile ecrane. De data aceasta, câștigătoarea premiului Oscar i se alătură lui Brad Pitt în thriller-ul „Bullet Train”.

Dacă rolul din „A Star Is Born” i s-a potivit mănusă câtăreței, suntem extrem de curioși să vedem cum se va descurca în primul ei film de acțiune.

„Bullet Train” este bazat pe un roman japonez, care spune povestea unui grup de asasini, aflați la bordul unui tren de mare viteză, cu plecare din Tokyo. Încă nu știm cât de implicată va fi aceasta în noul proiect, însă surse apropiate de producătorii filmului spun că, este mai degrabă vorba de un rol secundar, nu de unul principal.

Scenariul  fost adaptat de Zak Olkewicz, iar producția va fi regizată de David Leitch, cunoscut deja pentrru filme precum „John Wick”, „Deadpool”, sau cel mai recent „Fast & Furios”.

Distribuția filmului este impresionantă, iar numele de actori mari nu se opresc doar la Brad Pitt și Lady Gaga. Alături de cei doi vor mai juca Joey King, Aaron Taylor Johnson, actorii din Joker Zazie Beetz și Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Masi Oka și dublul nominalizat la Oscar, Michael Shannon.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.