Cool Stuff

Care sunt cele mai curioase zodii. Ele vor să știe absolut totul!

Pentru aceste șase zodii „curiozitatea a omorât pisica” este doar o vorbă.

Știți vorba aceea „curiozitatea a omorât pisica”? Ei bine, se pare că nu se aplică pentru toată lumea! Iar astrele au un cuvânt de spus și la acest capitol.

Oricât de multe lucruri ar ști, unii nativi își doresc să afle și mai multe, chiar dacă asta înseamnă să-și bage nasul unde nu trebuie! Iată care sunt șase dintre cele mai curioase zodii.

Balanță

Nativilor din Balanță nu prea le pasă dacă își bagă nasul unde nu le fierbe oala. Astfel, ei dețin o adevărată colectie de povești suculente. Balanța se hrănește cu secretele lor, iar secretul tău e cel mai mare cadou pe care i-l poți face!

Taur

Curiozitatea este o caracteristică nativă a Taurului, deci practic îi este foarte greu să se schimbe. Atunci cand e interesat de ceva, el va investiga totul și se va pierde în căutări, spre disperarea celor din jur.

Fecioară

Nicio altă zodie nu este mai analitică decât o Fecioară. Aceasta are o dorință arzătoare de a ști totul despre orice. Din păcate, ea este interesată mai mult de bârfe decât despre starea de sănătate a altora. Se hrănește cumva cu necazurile altora, dar asta nu înseamnă neapărat că se bucură de ceea ce li se întâmplă.

Scorpion

Curiozitatea Scorpionului este una specifică. Pe el nu îl interesează toate secretele, dar îl vei vedea complet cufundat într-un manual care îl va învăța cum să folosească cele mai ciudate invenții. El nu se bagă în viața oamenilor, ci este mai de grabă doar practic.

Gemeni

Nimănui nu-i place să desfacă piesele și să le pună înapoi la loc mai mult ca nativul din Gemeni. El e curios doar atunci când vine vorba de lucruri. Trebuie să înțeleagă cum funcționează lucrurile și să pună totul cap la cap.

Capricorn

Capricornul știe să-și facă treaba, dar de cele mai multe ori pentru că investighează totul înainte. Pe el nu îl poate surprinde nimic. Este curios despre orice și oricine, dar mai ales despre ce este nevoie pentru ca lucrurile să funcționeze fără probleme.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.