Cool Stuff

Trucurile ciudate la care au apelat actorii pentru a obține rolul vieții lor

Zece actori care și-au obținut rolurile datorită datorită unor trucuri neobișnuite.

Castingul este una dintre cele mai importante părți în producerea unui nou film, pentru că un actor ales bine reprezintă cheia succesului. Uneori, acest proces poate dura multe luni sau în alte cazuri, scenariștii creează personaje pentru un actor anume. Dar sunt și cazuri în care totul este decis de șansă sau de un anumit detaliu care nu are nicio legătură cu actoria!

Zece dintre cei mai îndrăgiți actori au povestit cum au obținut rolurile care i-au consacrat, datorită anumitor trucuri neobișnuite la care au apelat.

Ben Affleck

Zâmbetul actorului nu a cucerit doar fanele, ci și inima regizorului David Fincher. Deși acesta este destul de minuțios în alegerea actorilor pentru filmele sale, Ben Affleck și-a primit rolul din „Gone Girl” datorită zâmbetului său crispat.

„În film, există o scenă în care jurnaliștii îi cer soțului să stea lângă o fotografie a soției sale dispărute și el o face cu un zâmbet foarte încordat. Am răsfoit Google Images și am găsit aproximativ 50 de fotografii cu Affleck, folosind acest zâmbet în aparițiile sale publice. Deci, atunci mi-am dat seama că va fi ideal pentru rol!”, spunea regizorul.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence a primit primul său rol mare într-un film pentru că a venit la audiție cu nasul curgând și cu părul foarte murdar. A făcut acest lucru în mod intenționat, pentru a intra în caracterul unei fete de 17 ani dintr-o familie disfuncțională. La început, regizorul dramei, „Winter’s Bone”, a respins oferta actriței, crezând că este prea drăguță pentru personaj. Dar asta nu a oprit-o pe actriță!

Ea și-a dorit atât de mult să joace în film încât a zburat la New York, a mers în mod intenționat 13 străzi pe jos, prin lapoviță și a apărut la audiție fără machiaj și cu părul nespălat de o săptămână. Astfel, a primit rolul mult râvnit.

Kate Winslet

Kate Winslet a insistat foarte mult pentru a obține rolul din „Titanic” care a consacrat-o. Cu ajutorul agentului ei, ea a primit numărul de telefon al lui James Cameron și a continuat să-l sune, insistând că este ideală pentru rolul lui Rose DeWitt Bukater.

Kate chiar i-a trimis celebrului regizor un buchet de trandafiri cu o mesaj care spunea: „De la a ta Rose”. În ciuda faptului că actrița a mers puțin prea departe, aceste trucuri au ajutat-o să își atingă obiectivul!

Emma Watson

Audițiile pentru rolurile principale „Harry Potter” au durat mult timp și pentru că producătorii nu au putut găsi persoana potrivită pentru rolul lui Hermione. În cele din urmă, chiar și JK Rowling însăși s-a alăturat căutării.

Într-o zi, a discutat cu Emma Watson la telefon și a fost foarte încântată de aceasta. În timpul conversației, Emma, în vârstă de doar 10 ani la acea vreme, a vorbit neîncetat, fără a-i lăsa scriitoarei timp să mai spună ceva. Acest lucru a făcut-o pe Rowling să creadă că ar fi o alegere ideală pentru a primi rolul feminin.

James Michael Tyler

Nu studiile sale în arte plastice l-au ajutat pe actor să obțină rolul lui Gunther în serialul „Friends”. De fapt, Tyler a fost singurul dintre cei veniți la casting care a știut să utilizeze un aparat de cafea. Cu toate acestea, actorul recunoaște că nu este un mare fan al cafelei!

Wayne Knight

Însuși Spielberg l-a sunat pe agentul lui Wayne Knight pentru a-i oferi actorului rolul programatorului Dennis Nedry. Mai târziu, Wayne a dezvăluit că asta l-a ajutat să obțină rolul în „Jurassic Park”. Faimosul regizor l-a văzut pe Knight în „Basic Instinct” și a fost impresionat de… transpirația sa! Așadar, Spielberg s-a gândit că fața transpirată a actorului va arăta grozav într-un cadru SF.

Matthew McConaughey

La început, Richard Linklater nu intenționa să-l distribuie pe Matthew McConaughey în filmul „Dazed and Confused”, considerându-l prea frumos pentru rolul lui David Wooderson. Cu toate acestea, după ce actorul a susținut o interpretare convingătoare la audiții, regizorul s-a răzgândit. Dar condiția lui Linklater a fost ca McConaughey să-și lase această mustață ciudată. Firește, actorul a fost de acord.

Chloe Grace Moretz

Martin Scorsese și-a dorit ca toată distribuția filmului său, „Hugo”, să fie alcătuită din britanici. Chloe, de orgine americană, a vrut atât de mult să joace în filmul celebrului regizor încât a imitat accentul britanic la audiție și a mințit, spunând că este din Marea Britanie.

Chris Hemsworth

Pentru a obține rolul lui Thor în „The Avengers”, actorul a trebuit să recurgă la un mic truc. Chris Hemsworth are o înălțime de 1,9 metri, depășind limita impusă de regizor și drept urmare, actorul a mințit în legătură cu înălțimea sa.

Sophie Turner

Cu toții știm cât de multă influență au rețelele sociale asupra vieții. Dar îți poți imagina că un actor primește un rol foarte râvnit datorită numărului de urmăritori de pe Instagram? Potrivit starului din „Game of Thrones”, acest lucru s-a întâmplat deja! Sophie Turner a recunoscut că recent, a fost distribuită într-un film pentru că avea mai mulți fani pe Instagram decât celălalt actor care, potrivit ei, s-a descurcat mai bine la audiții.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.