Kiss Music News

Cinci lucruri despre Carla's Dreams pe care orice român ar trebui să le știe

Află acum cinci lucruri inedite despre Carla’s Dreams!

Carla’s Dreams ocupă acum locul 11, în Kiss Top 40, cu piesa „Scara 2, etajul 7”, după ce hitul s-a clasat printre primele locuri, timp de mai multe săptămâni consecutive. Fiind vorba de una dintre cele mai iubite trupe din România, dar și din Republica Moldova, ne-am gândit să vă dezvăluim câteva lucruri mai puțin știute despre Carla’s Dreams. Iar dacă le știai deja, înseamnă că ești un super-fan!

1. Ideea proiectului „Carla’s Dreams” provine de la numele unui personaj masculin din romanele lui John le Carre. Numele personajului, în original, este Karla. În plus, cuvântul „Carla” este un acronim, a cărei semnificație e ştiută doar de trupă şi probabil că o vor face publică cândva.

2. Motto-ul trupei este „Never explain, never complain”, iar îndemnul lor pentru ceilalți este: „Nu ascultați sfaturi de la oamenii de la care nu ați cerut sfaturi”.

3. Alegerea machiajului este diferită de fiecare dată, în funcţie de starea de spirit a membrilor trupei. Pentru ei, pictatul pe față ca măsură a ascunderii identității nu a fost o opțiune, ci a fost unica metodă să își păstreze anonimatul și să limiteze expunerea personală.

4. Primul videoclip pe care l-au văzut la TV a fost „Smack my Bitch Up” de la Prodigy.

5. Dacă ar alege un personaj istoric preferat acesta ar fi Timothy John „Tim Berners-Lee (n.r.: inventatorul World Wide Web).

Iar dacă nu ai apucat să asculți noul lor single, dă-i un play chiar acum!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.