Cool Stuff

Selly își lansează propria emisiune de divertisment. Când va începe „Selly Show”?

Selly revine cu un nou proiect, pe care fanii săi îl vor îndrăgi cu siguranță.

Selly revine cu un nou proiect, pe care fanii săi îl vor îndrăgi cu siguranță. Acesta va lansa pe canalul său de YouTube – „Selly Show”, un proiect fresh, care va debuta pe 1 decembrie, de la ora 20:00. Formatul va fi transmis dintr-un platou dedicat și reprezintă un upgrade de conținut, care își propune să ducă divertismentul la următorul nivel.

Va fi cel mai tare show de divertisment din România, live pe canalul meu de YouTube, ceva ce nu a mai fost văzut nici pe TV, nici în online. Vom avea cele mai grele subiecte și cele mai amuzante provocări, vom invita cei mai mari oameni din România și îi vom pune în situații în care nu au mai fost văzuți”, a spus Selly.

„Selly Show” este rezultatul muncii lui Selly, împreună cu o întreagă echipă de profesioniști, și are toate ingredientele să devină un pas care va face diferența în ceea ce înseamnă conținut în România. De asemenea, platoul de filmare a fost conceput astfel încât să respecte toate coordonatele tehnice necesare distanțării sociale.

Dacă până acum m-am împărțit între școală și pasiunea mea pentru online, a venit momentul pentru care m-am pregătit și pe care mi-l doresc. Să mă implic 100%. Este practic al doilea examen de maturitate pentru mine, după cel din vară. Selly Show este gândit ca un spectacol fără reguli, cu atenție pentru detalii, care va lua prin surprindere atât invitații, cât și publicul”, a completat Selly.

Din 1 decembrie, de la ora 20.00, pe canalul de YouTube Selly, românii vor putea urmări un show de divertisment în care vor fi dezbătute, alături de invitați speciali, unele dintre cele mai importante aspecte ale societății și în care vor avea parte de provocări și situații imprevizibile. Următoarele ediții vor fi difuzate pe 4, 11, 18, 24 și 31 decembrie, iar show-ul va reveni în 2021 cu forțe proaspete și subiecte de actualitate.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.