Kiss Music News

JO lansează „Iubirea mea”, unul dintre cele mai emoționante single-uri din cariera artistei

„Iubirea mea" este cel mai nou single pe care JO îl lansează și are la bază tot o poveste de dragoste.

JO este recunoscută pentru emoția, stările și sentimentele profunde pe care le transpune perfect prin muzica sa și piesele pe care le cântă. „Iubirea mea" este cel mai nou single pe care JO îl lansează și are la bază tot o poveste de dragoste, însă nu una cu final fericit. Iubirea vine când te aștepți mai puțin și pleacă fără să anunțe, iar durerea este cea care rămâne și îți transformă zilele într-o suferință continuă. „Iubirea mea, de ce mă lași tu să mă înec în lacrimi" este versul ce dezvăluie agonia trăită când pierzi pe cel iubit și realizezi că rămâi singur într-o lume în care nimeni nu îți poate înțelege durerea și nici nu iți poate vindeca inima.

Artista mărturisește că „”Iubirea mea” este o piesa despre... Iubirea mea, de fapt, despre marea iubire a vieții mele, despre o experiență care va trăi veșnic în sufletul meu, cu bune și rele. Mă bucur să pot cânta lumii bucăți din sufletul meu, sper că oamenii să se regăsească și, dacă simt, să plângă și să se vindece cu această piesă."

Pentru single, artista a lucrat cu echipa HaHaHa Production, alături de care a mai colaborat în trecut pentru hituri precum „Lacrimile", „Noapte polară" și „Caută-mă", ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. „”Iubirea mea” am scris-o în studiourile HaHaHa Production, a doua mea familie, alături de Vladimir, Juno, Liviu Teodorescu și Iova. Este o piesă scrisă în maxim o oră. A venit pur și simplu de undeva de sus și ne-a umplut inimile de bucurie și ochii de lacrimi", povestește JO.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.