Cool Stuff

Zece filme super tari care apar pe Netflix în decembrie

Uite ce producții noi apar pe Netflix în decembrie!

Brrrr! Frigul de afară ne spune un singur lucru: e timpul să stăm în casă și să ne relaxăm la căldură, urmărind cele mai tari filme! Iarna asta Netflix vine să te colinde cu numeroase producții noi, numai bune de urmărit alături de cei dragi. Poți începe cu Jexi, o super comedie cu Adam Devine, apoi poți continua cu The Midnight Sky, cea mai nouă producție Sci-Fi cu George Clooney și te poți relaxa în Ajunul Crăciunului, cu filmul The Prom, o comedie regizată de Ryan Murphy, cu Meryl Streep, Nicole Kidman și James Corden în rolurile principale.

The Wife (1 decembrie 2020)

După aproape patruzeci de ani de căsătorie, Joan și Joe Castleman (Glenn Close și Jonathan Pryce) se completează unul pe celălalt. Joe urmează să primească Premiul Nobel pentru munca sa apreciată și prolifică. Steaua literară a lui Joe s-a aprins de când a întâlnit-o pe Joan la sfârșitul anilor '50. The Wife combină povestea pasiunii și ambiției cuplului cu un portret al căsniciei lor după treizeci și ceva de ani, cu compromisurile făcute de-a lungul vieții.

Year One (1 decembrie 2020)

Comedie biblică în stilul caracteristic lui Judd Appatow. Doi pierde-vară hălăduiesc în vremurile  Vechiului Testament și interacționează, în stilul propriu, cu evenimentele prezentate în acesta. Nu vă așteptați la un film biblic în genul Patimilor lui Hristos, pentru că viziunea lui Appatow și a scenariștilor este, ca să folosim un eufemism, cel puțin ireverențioasă.

Marie Antoinette (1 decembrie 2020)

Castigatoarea premiului Oscar Sofia Coppola aduce pe marele ecran o proaspata interpretare a legendarei regine adolescente a Frantei, Maria Antoaneta. Promisa regelui Ludovic al XVI-lea (Jason Schwartzman), naiva Maria Antoaneta este aruncata in mijlocul opulentei curti a regelui Frantei. Singura, fara calauzire, si ratacita in aceasta lume periculoasa, tanara Maria Antoaneta se razvrateste impotriva atmosferei izolate de la Versailles si, de-a lungul vietii, devine cea mai neinteleasa regina a Frantei.

Jexi (1 decembrie 2020)

Phil are o mare problemă! E dependent de telefonul său. Nu are prieteni, își petrece tot timpul făcând topuri despre cultura pop, iar viața lui amoroasă nu există. Însă statutul său pe Facebook e pe cale să se schimbe. Când se vede nevoit să își schimbe telefonul, cel mai nou model cumpărat vine cu o aplicație surprinzătoare: Jexi – o asistentă virtuală inteligentă. Cu ajutorul ei, Phil începe să se organizeze mai bine și să aibă viață socială. Totuși, pe măsură ce se detașează de folosirea telefonului, Jexi se transformă într-un coșmar din dorința de a-l păstra de Phil doar pentru ea.

Eurotrip (1 decembrie 2020)

Europa nu va mai fi aceeasi după ce Scotty Thomas si prietenii lui vor lua expresul excesului! Ei se vor împrieteni cu tot felul de fete străine focoase si vor face toate nebuniile posibile în cea mai dementă călătorie a vietii lor.

Fără costume de baie, fără probleme. Lăsati orice prejudecată la o parte, pentru că veti avea parte de plăcerile nebunesti ale Vacantei în Europa!

Fierce (2 decembrie 2020)

O cântăreață talentată devine faimoasă după ce participă la un spectacol popular de talente. Dar scopul ei este să-i câștige dragostea tatălui său, membru al juriului.

Ma Rainey's Black Bottom (18 decembrie 2020)

În 1927, „mama bluesului” și trupa ei se adună într-un studio de înregistrări din Chicago, unde tensiunile încep să crească. Acesta este ultimul film în care a jucat regretatul actor Chadwick Boseman, cunoscut pentru rolul din „Black Panther”.

The Prom (23 decembrie 2020)

În luna decembrie va fi lansat pe Netflix „The Prom”, un super-film cu Meryl Streep în rolul principal. Filmul prezintă povestea unei tinere eleve, care trăieşte o dramă a universului LGBT: nu e lăsată să participe la balul de absolvire cu iubita sa.

The Midnight Sky (23 decembrie 2020)

Bazat pe romanul Good Morning, Midnight scris de Lily Brooks-Dalton, filmul The Midnight Sky îl are ca regizor pe nimeni altul decât George Clooney. Pelicula îl are în prim-plan pe Augustin, un om de știință care e singur la Polul Nord și pierde contactul în urma unui eveniment apocaliptic. Pe de altă parte, o mai avem și pe Sully, fiica sa, care se întoarce de pe Jupiter. Cele două povești se împletesc în cele din urmă în moduri cu adevărat neașteptate. 

Call Me By Your Name (31 decembrie 2020)

Elio, un adolescent din anii '80, plănuiește să-și petreacă vara, ca de obicei, în vila superbă a părinților săi, din nordul Italiei. Însă vizita celui mai nou asistent cercetător din echipa de arheologi a tatălui său îi provoacă sentimente neașteptate.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.