NEWS

Șapte ani de la moartea lui Paul Walker. Iată mesajul emoționant transmis de fiica actorului!

Iată fotografia emoționantă publicată de fiica lui Paul Walker.

Au trecut șapte ani de la moartea lui Paul Walker, iar fiica regretatului actor, Meadow Walker, în vârstă de 22 de ani, a dorit să marcheze acest moment, aducându-i un omagiu tatălui ei. Aceasta a postat o fotografie inedită în care apare alături de Paul Walker, iar imaginea a primit aprecieri de la peste 500.000 de persoane.

 „O zi absurdă de care să ne amintim cu tristețe. Azi este o sărbătoare a dragostei și fericirii pe care ai adus-o lumii întregi. Aici este o fotografie cu cel mai bun prieten al meu și cu mine dormind”, a scris Meadow Walker în descrierea ineditei imagini postate pe Instagram.

De asemenea, și Vin Diesel a publicat o fotografie emoționantă, în memoria fostului său coleg, Paul Walker. Iar imaginea a fost însoțită de următorul mesaj: „Șapte ani... Nu trece nicio zi fără să ne gândim la tine. Cu toată dragostea, pentru totdeauna”.

 

În anul 2013, Paul Walker a murit în urma unui accident tragic de mașină în mijlocul fimărilor celui de-al șaptelea film, la vârsta de 40 de ani, la câteva săptămâni după ce fiica sa, Meadow, împlinise 15 ani. Vin Diesel, cel care a fost coleg cu Paul Walker în Fast & Furious, este extrem de apropiat față de familia regretatutul actor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.