Kiss Music News

INNA își dorește un copil cu Deliric: „Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă”

INNA a dezvăluit că își dorește un copil!

INNA este una dintre cele mai iubite cântărețe din România, fiind un model de demn de urmat pentru multe femei. Piesele ei sunt ascultate și fredonate în întreaga lume, iar acum, INNA poate spune că și pe plan emoțional îi merge extrem de bine.

În urmă cu câteva luni, Inna a recunoscut oficial că are o relație cu cântărețul de muzică rapp, Deliric, pe numele său real, Răzvan Eremia. Recent, acesta a lăsat muzica și a devenit un antreprenor aflat pe culmile succesului, deținând cu un business de peste 300 de produse și o cifră de afaceri de 1 milion de euro.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Viva.ro, Inna a mărturisit că anul 2020 i-a adus într-adevăr iubirea pe care o aștepta.

„Da, mi-a adus și iubirea și mă bucur de ea. Toto este bine, ocupat cu proiectele lui, dar mă și vizitează în Dance Queens House. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi”, a dezvăluit artista.

Inna a fost întrebată despre cum a început relația cu Deliric, iar aceasta a povestit că a mers doar pe ”feeling”. De asemenea, artista a mai mărturisit că nu este o persoană greu de impresionat, dar o persoană trebuie să aibă ceva ”special” pentru a-i atrage atenția.

„Nu am mers pe o idee sau pe rațiune, ci pe feeling. Nu cred. Dar știu că trebuie să fii un om special să îmi atragi atenția”, a mai spus artista.

De asemenea, INNA a dezvăluit în cadrul aceluiași interviu care sunt lucrurile pe care le apreciază cel mai mult la partenerul său: „Spontaneitatea, inteligența, pasiunea cu care face lucrurile, faptul că e funny”.

Fiind întrebată dacă este pregătită să devină soție și mamă, Inna a explicat foarte natural, fără rețineri, că aceste lucruri vor veni atunci când va fi momentul, deși și-a dorit dintotdeauna să aibă un copil.

„Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă, dar mereu am spus că un copil vine atunci când e momentul”, a adăugat INNA.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.