Kiss Music News

Ce piesă are șanse să fie No. 1 în Kiss Top 40

Uite între cine se dă lupta pentru primul loc în Kiss Top 40!

După ce „Jerusalema” a fost No.1 timp de mai mult săptămâni la rând, în Kiss Top 40, acum, piesa de pe primul loc este „8 Zile din 7” – o super colaborare între B.U.G Mafia & AMI.

Însă, între piesa de pe primul loc și cea de pe locul 2 este o luptă strânsă, iar Andra și Mario Fresh au mari șanse să ajungă No.1 cu piesa „Brațe Străine”, chiar înainte de Crăciun.

Cei doi artiști s-au întâlnit acum 10 ani prima oară, când el participa la „Românii au talent", iar Andra îl aplauda și îi spunea să își prețuiască vocea, confirmându-i că are un talent imens. Anul acesta, cei doi au colaborat pentru prima oară și au lansat o piesă care a cucerit publicul român.

Mă bucur nespus că Andra a acceptat propunerea mea de a colabora pe această piesă. O respect enorm! Este o artistă desăvârșită, o divă a muzicii românești care m-a inspirat și m-a ambiționat mereu", a declarat Mario.

Sunt încântată de piesă, de ritmul incitant și versurile senzuale. Eu și Mario suntem pe aceeași lungime de undă. Aș mărturisi că am avut un sentiment puternic că ne vom reîntâlni atunci când l-am ascultat prima oară", a declarat Andra.

Puțini știu că Mario Fresh și Andra au multe lucruri în comun, deși sunt artiști din generații diferite. Amândoi și-au început carierele de la vârste fragede, aproximativ 5 ani, amândoi au câștigat premiul întâi la „Cerbul de Aur", Andra în 2005, iar Mario în 2009, versiunea dedicată copiilor. De asemenea, amândoi au avut mentori la început de drum, care i-au încurajat și le-au compus primele piese.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.