Kiss Music News

Rihanna are un nou iubit celebru. Cei doi sunt prieteni de foarte mulți ani

Rihanna se iubește cu unul dintre cei mai buni prieteni ai săi!

La aproape un an de la despărțirea de Hassan Jameel, Rihanna iubește din nou. Artista a dus relația de prietenie cu rapper-ul A$AP Rocky la un alt nivel și da, ai citit bine, Rihanna și A$AP Rocky formează acum un cuplu! Informația a fost confirmată de un apropiat al rapper-ului pentru revista People.

Vestea vine după ce tabloidul Page Six a raportat că cei doi au fost văzuți luând cina împreună, alături de un grup de prieteni la restaurantul Beatrice Inn din New York, în weekend.

Totuși, zvonurile despre o posibilă relație au apărut încă din ianuarie 2020, când Rihanna s-a despărțit de fostul ei iubit. Ulterior, The Sun a confirmat că cei doi sunt împreună, însă o altă sursă a dezvăluit pentru E! News că solista era încă singură la vremea aceea.

Mai mult, în luna iulie a acestui an, rapperul a apărut în campania brandului solistei, Fenty Skin. Duo-ul a oferit și o serie de interviuri împreună pentru a-și promova colaborarea.

Întrebat într-unul dintre interviuri care este cea mai dificilă parte în a lucra alături de cântăreață, el a răspuns: „Cred că să nu mă prostesc și să nu râd tot timpul. Este fix o comedie. Asta este cel mai dificil. Știi, oamenii sunt atât de cool încât este greu să nu râzi. Asta e tot. Dar este distractiv. Cel mai greu e să nu ne distrăm prea tare. Uiți că este vorba și de muncă la finalul zilei”.

De-a lungul timpului, cei doi au mai participat împreună la diferite evenimente printre care prezentarea de modă a casei Louis Vuitton, din 2018, dar nu a fost o surpriză având în vedere prietenia de șapte ani care îi leagă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.