Cool Stuff

Cupluri de zodii care se ceartă tot timpul. Iată de ce!

Șase cupluri de zodii care nu se vor înțelege indiferent ce ar face.

Probabil fiecare dintre noi a întâlnit de-a lungul timpului cel puțin o persoană cu care nu se poate înțelege deloc. Uneori este vorba pus și simplu de păreri diferite, dar alteori, și astrele au un cuvânt de spus.

În cazul anumitor zodii, indiferent cât de mult ar încerca, pur și simplu nu pot ajunge la un numitor comun și se vor certa tot timpul. Iată despre cine este vorba și care sunt motivele pentru care ies scântei la fiecare întâlnire.

Berbec și Capricorn

Impulsivitatea Berbecului nu pare să fie deloc compatibilă cu gândirea rezervată a Capricornului. Acesta din urmă tinde să abordeze problemele într-un mod mai sensibil, în timp ce Berbecul spune lucrurilor pe nume. Aceasta este diferența majoră dintre ei, care îl va determina pe Capricorn să refuze orice cale de comunicare și de aici, urmează numai probleme.

Taur și Vărsator

Un traditionalist și un avagardist nu vor face niciodată casă bună. În timp ce Taurul preferă să vorbească despre bani și planuri de viitor, Vărsătorul nu va accepta să trăiască după anumite reguli. Motivul pentru care acest cuplu se ceartă atât de mult este pentru că Taurul își acceptă vulnerabilitatea, în timp ce Vărsătorul se fereste de ea. În loc să vorbească deschis despre orice îl deranjeaza, acesta preferă să rezolve singur problemele, ceea ce îl face pe Taur să capete frustrări.

Gemeni și Pești

Gemenii pot fi destul de instabili și agitați, iar Peștii se chinuie să înțeleagă modul lor de gândire. Dar fără succes, așa că li se pare imposibil să se înțeleagă. Peștii preferă conversațiile serioase, dar Gemenilor au o atitudine relaxată și cu o degajare supărătoare. În același timp, în ochii Gemenilor, Peștii sunt mereu de vină.

Rac și Balanță

Racul este incredibil de loial și devotat în relațiile lui, fie că sunt scurte sau de durată și este conștient că indiferent de situație, apar și certuri. În același timp, Balanța caută relațiile care nu au nicio problemă, ceea ce e evident imposibil. Acesteia îi este greu să facă față presiunii constante a Racului de a duce lucrurile la nivelul următor, ceea ce duce adesea la confruntări. De asemena, pasivitatea Balanței și căutarea constantă a echilibrului fac să pară că ezită să avanseze cu relația.

Leu și Scorpion

Două semne zodiacale atât de aprige și pasionale nu au cum să ajungă la un consens. Când pui laolaltă două energii foarte puternice, de multe ori rezultatul este o explozie. Ambii sunt cunoscuți pentru încăpățânarea lor. Leului îi place să fie lider, iar Scorpionului îi e greu să permită altcuiva să-i spună ce să facă.

Fecioară și Săgetător

Fecioara este practică în orice, iar relațiile și dragostea fac excepție. Ea preferă să fie cât mai logică și mai simplă în relația ei și asta o face adesea să pară un robot. În același timp, Săgetătorul are nevoie de libertate, lucru pe care Fecioara în consideră un indicator că partenerul nu este implicat sută la sută în relație. Certurile dintre ei se concentrează asupra acestui fapt, dacă relația lor este una serioasă sau este doar o pierdere de timp pentru amândoi.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.