Cool Stuff

FOTO | Actrița de telenovele Gabriela Spanic este complet transformată, la 46 de ani!

Cum arată acum celebra actriță de telenovele, Gabriela Spanic!

În anii '90, Gabriela Spanic era considerată regina telenovelelor, având apariții de succes în producții precum „La Usurpadora”, „Prisionera” și „La Intrusa”. Considerată a fi una dintre cele mai frumoase actrițe de telenovele, Gabriela Spanic este în continuare într-o formă fizică de invidiat, la 46 de ani.

Gabriela Spanic a dezvăluit că face mult sport și că a depus eforturi considerabile pentru a se menține în formă. În ultimele luni, actrița a slăbit mai multe kilograme și arată extrem de bine.

De asemenea, actrița a povestit că se confruntă cu tendințe de îngrășare, așa că a fost nevoită să urmeze diete drastice de-a lungul timpului.

Totuși, presa din America Latină a criticat-o aspru pe celebra actriță, din cauza operațiilor estetice la care a apelat. În prezent, chipul actriței este transformat complet. Gabriela Spanic și-a dorit să scape de riduri și a apelat la injecțiile cu acid hialuronic în pomeți și în zona cearcănelor, dar și la un lifting facial. Rezultatul? A scăpat de riduri, are pomeții mai proeminenți, însă, actrița și-a pierdut din trăsăturile naturale și a devenit de nerecunoscut.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.