Kiss Music News

INNA a cântat live în premieră noul single „Maza Jaja”, la Selly Show

Artista a început deja promovarea pieselor de pe noul album, și a cântat noul single „Maza Jaja”, în premieră, live, la Selly Show.

INNA a lansat de curând albumul „Heartbreaker”, care cuprinde 10 piese, obținute în urma sesiunii Dance Queen's House. INNA a stat izolată 3 săptămâni într-o casă alături de cei mai apreciați songwriteri și producători: Marco &Seba, Alex Cotoi, David Ciente și Minelli și a compus cu ei pentru piesele pe care publicul le poate asculta în premieră pe YouTube-ul artistei.

Artista a început deja promovarea pieselor de pe noul album, și a cântat noul single „Maza Jaja”, în premieră, live, la Selly Show.

Prima ediție Selly Show a debutat oficial pe 1 decembrie, iar în cadrul emisiunii, tânărul vlogger a avut o mulțime de momente inedite, dar și invitați pe măsură, printre care Dorian Popa, Alina Eremia și INNA.

„Selly Show” este rezultatul muncii lui Selly, împreună cu o întreagă echipă de profesioniști, și are toate ingredientele să devină un pas care va face diferența în ceea ce înseamnă conținut în România. De asemenea, platoul de filmare a fost conceput astfel încât să respecte toate coordonatele tehnice necesare distanțării sociale.

Dacă până acum m-am împărțit între școală și pasiunea mea pentru online, a venit momentul pentru care m-am pregătit și pe care mi-l doresc. Să mă implic 100%. Este practic al doilea examen de maturitate pentru mine, după cel din vară. Selly Show este gândit ca un spectacol fără reguli, cu atenție pentru detalii, care va lua prin surprindere atât invitații, cât și publicul”, a declarat Selly.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.