Kiss Music News

Cu cine l-ar lăsa Dorian Popa pe Cheluțu, dacă ar pleca de acasă o săptămână

Invitat la Selly Show, Dorian Popa a povestit că are o relație foarte bună cu câinele său și că sunt aproape de nedespărțit.

În vară, Dorian Popa l-a transformat într-o adevărată vedetă pe Cheluțu, bulldogul francez pe care l-a adoptat acum ceva timp. Odată cu lansarea piesei „Înoată Cheluțu”, câinele lui Dorian a devenit viral pe internet, iar acum, acesta îl însoțește peste tot pe celebrul artist.

Invitat la Selly Show, Dorian Popa a povestit că are o relație foarte bună cu câinele său și că sunt aproape de nedespărțit.

Nu vreau să îl supun pe Cheluțu la nimic care să îl chinuie, să îl streseze, sau să îl obosească, mai ales atunci când nu este cazul. Sunt foarte mulți cârcotași pe acasă care vor discuta, pentru că da, sunt foarte mulți oameni care discută doar de dragul de a o face. Cheluțu vrea să vină cu mine în fiecare zi. Plânge în ultimul hal când plec de acasă. Am la gardul de acasă plexiglass, ca să nu se vadă nimic în curte. Dacă vedeți cum arată această bucată de material, la nivelul la care ajunge Cheluțu, ei bine, mai are puțin și cade. Zgârie cu ghearele, plânge. Trebuie să fii de fier ca să nu îl iei cu tine”, a povestit Dorian Popa, despre câinele său.

Cu cine l-ar lăsa Dorian Popa pe Cheluțu!

Selly l-a întrebat pe Dorian cu cine l-ar lăsa pe Cheluțu, timp de o săptămână, dacă ar fi plecat de acasă. Iar pentru a-l pune pe gânduri, Selly i-a oferit și cinci variante de răspuns: Nane, Alina Eremia, Jador, Dani Mocanu și Andreea Tonciu.

Cred că l-aș lăsa cu Nane”, a fost răspunsul lui Dorian Popa. „Mi-ar fi milă să îl las fetelor, pentru că este vorba de un câine destul de puternic, și trebuie să fie cineva care să îl domine. Iar de Dani mi-ar fi frică, l-am văzut în videoclipuri cu doi dulăi mari, mi-e că pe Cheluțu l-ar pune la rotisor. Jador e prea agitat, cred că l-ar pierde pe Cheluțu în primele zece minute după ce i l-aș da. Nu-l cunosc, dar din ce văd pe rețelele de socializare, pare că este mai agitat decât mine”, a adăugat Dorian Popa.

De asemenea, în cadrul emisiunii lui Selly, Dorian Popa a povestit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat Cheluțu, iar întregul moment poate fi urmărit mai jos!

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.