Kiss Music News

FOTO | Miley Cyrus a pozat topless într-un nou pictorial incendiar

Miley Cyrus nu încetează să își surprindă fanii!

Miley Cyrus nu încetează să își surprindă fanii. La fel de sexy cum ne-a obișnuit, de data acesata, artista a pozat topless într-un nou pictorial, realizat pentru revista Rolling Stones.

Ea a postat fotografiile și pe contul său de Instagram și nu s-a ferit să vorbească deschis despre preferinta ei pentru nudidate. De asemenea, Miley a dezvăluit că noua ei ședință foto este de fapt încă un subiect pentru tabloide.

„Ei mi-au spus să-i acopăr. Eu am făcut opusul”, a scris ea în descrierea uneia dintre fotografii.

În interviu, Miley a vorbit și despre reacția pe care au avut-o părinții ei, în 2008, când a apărut pe internet o poză sexy cu ea din arhiva personală. A dezvăluit că tatăl ei, Billy Ray Cyrus, a ignorat situația, în timp ce mama ei și-a exprimat nemulțumirea.

„Tatăl meu a ignorat-o, pentru că este la fel ca orice orice relație între o adolescentă și tatăl ei:„ Să nu purtăm această conversație!”, a spus ea pentru revistă. „Pe mama mea, cred că a înfuriat-o cu adevărat. Cred că ea a simțit că asta ar putea distrage atenția de la ceea ce făceam”.

„Știa vocea și talentele pe care le am”, a adăugat ea, făcând referire și la momentul în care fanii au crezut că face striptease în timpul unei reprezentații la Kids Choice Awards. „Ea a fost ceva de genul:"Ce faci? Ai cea mai bună melodie. Poți să o faci doar despre melodie? De ce trebuie să faci striptease?”, a explicat Miley.

Cântăreața a povestit și despre modul în care oamenii și-au schimbat percepția despre ea de-a lungul anilor. „Astăzi este foarte diferit. Cred că de la „Midnight Sky” s-au schimbat multe. Cred că am avut întotdeauna un nivel de respect din partea oamenilor, dar am primit eticheta de „nebuna”. Și asta pentru că eram nebună, iar în anumite momente îmi era greu să mă liniștesc”.

La finalul interviului, ea a dezvăluit și ce crede că va lăsa în urmă, care va fi moștenirea ei. „Vreau să pun o piatră nouă pentru o cale pentru următoarea generație de artiști, filantropi, așa cum a făcut Debbie Harry pentru mine”, a spus Miley. „Mi-ar plăcea să fiu cunoscută ca cineva care a creat ceva care nu prea există, sau că am livrat ceva pe care nimeni nu știa că și-l dorește, dar apoi, a simțit că nu poate trăi fără el. Asta mi-aș dori ca artist”, a adăugat ea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.