Kiss Music News

Ce vor să devină când vor fi mari copiii Antoniei și ai lui Alex Velea

Iată ce au spus Akim și Dominic, în direct la Selly Show!

Antonia și Alex Velea au fost invitați la Selly Show, unde au venit alături de cei doi copii ai lor – Dominic și Akim, care au făcut senzație în platoul emisiunii.

Selly i-a întrebat pe cei doi copii care este cariera la care visează, iar Dominic și Akim au răspuns instant că își doresc să devină „cântăreți”, la fel ca părinții lor.

Asta e răspunsul pe care îl dau ca să ne mulțumească pe noi”, a spus Alex Velea, dând de înțeles că cei doi copii au de fapt alte aspirații.

Totuși, vizita celebrului cuplu a fost marcată de un moment artistic, realizat chiar de Dominic și Akim, care au făcut beatbox și au dansat în direct, la Selly Show.

Iată mai jos întregul moment!

Prima ediție Selly Show a debutat oficial pe 1 decembrie, iar în cadrul emisiunii, tânărul vlogger a avut o mulțime de momente inedite, dar și invitați pe măsură, printre care Dorian Popa, Alina Eremia și INNA.

„Selly Show” este rezultatul muncii lui Selly, împreună cu o întreagă echipă de profesioniști, și are toate ingredientele să devină un pas care va face diferența în ceea ce înseamnă conținut în România. De asemenea, platoul de filmare a fost conceput astfel încât să respecte toate coordonatele tehnice necesare distanțării sociale.

Dacă până acum m-am împărțit între școală și pasiunea mea pentru online, a venit momentul pentru care m-am pregătit și pe care mi-l doresc. Să mă implic 100%. Este practic al doilea examen de maturitate pentru mine, după cel din vară. Selly Show este gândit ca un spectacol fără reguli, cu atenție pentru detalii, care va lua prin surprindere atât invitații, cât și publicul”, a declarat Selly.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.