Cool Stuff

Un celebru actor din Titanic, surprins pe străzile din București. Ce face acesta în România?

Un actor din Titanic stă de câteva săptămâni în București!

După ce anul trecut, Samuel L. Jackson, Chris Pine, Vanessa Hudgens și Michael Keaton au filmat în România pentru diverse producții cinematografice, se pare că țara noastră este din nou vizitată de staruri de la Hollywood. De data aceasta, este vorba despre celebrul Billy Zane, cunoscut pentru rolul negativ din Titanic.

Actorul, în vârstă de 54 de ani, se află de câteva săptămâni în București, și din câte se pare, acesta s-a obișnuit deja cu orașul. Pe contul său de Instagram, Billy Zane a postat deja câteva imagini din Centrul Vechi, dar și de la Muzeul Național de Artă.

Billy Zane se află la București pentru filmările peliculei „Rupture”, în care joacă alături de doi actori români: Diana Vladu și Cristian Popa. De asemenea, pentru noul rol, Billy Zane a trecut printr-o schimbare radicală de look – acesta poartă o perucă, așa că nu va fi recunoscut prea ușor de fani.

Pe lângă „Titanic”, Billy Zane a mai jucat în alte câteva producții celebre, printre care „Back To The Future”, „The Phantom” și „Only You”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.