Cool Stuff

FOTO | Matthew Perry, starul din „Friends”, s-a logodit. Cum arată iubita lui, cu 22 de ani mai tânără

Cine este logodnica lui Chandler din „Friends”, cu 22 de ani mai mica decât el!

Au trecut mai bine de 15 ani de când Matthew Perry făcea furori în rolul lui Chandler din serialul „Friends”. De atunci, multe lucruri s-au schimbat, iar actorul a devenit aproape de nerecunoscut din cauza dependenței de alcool și a consumului de substanțe interzise.

După o lungă perioadă de timp în care s-a confruntat și cu depresia, se pare că norocul i-a surâs, iar viața lui a luat o întorsătură frumoasă. Actorul, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit de curând că și-a cerut iubita de soție, iar aceasta a acceptat.

El a facut marele anunț în cadrul unui interviu pentru revista People. A mărturisit că s-a logodit cu Molly Hurwitz, pe care a numit-o „cea mai grozavă femeie de pe fața pământului”. „Am decis să mă logodesc și, din fericire, s-a întâmplat să fiu într-o relație cu cea mai grozavă femeie de pe fața pământului”, a mărturisit actorul.

Cei doi şi-au început relaţia în 2018, dar până anul trecut nu au apărut niciodată împreună. Anul acesta, Molly, în vârstă de 29 de ani, care este agent literar, a distribuit pe reţelele de socializare un mesaj pentru actor, cu ocazia Valentine's Day.

„Al doilea an ca iubit al meu, dar primul pentru el ca influencer pe Instagram”, a scris aceasta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.