Kiss Music News

AMNA lansează cea mai emoționantă colaborare de până acum. Cum sună prima piesă alături de fiul ei!

AMNA colaborează pentru prima dată cu fiul ei, David!

Pentru prima dată, AMNA lansează alături de fiul ei, David „Fix așa cum ești", o piesă emoționantă în care artista își deschide sufletul în fața publicului și cântă despre ce înseamnă rolul de părinte și despre dragostea puternică ce nu poate fi descrisă în cuvinte.

Nu se lasă mai prejos nici David, care evidențiază prin versuri legătura specială dintre el și mama sa și arată că talentul muzical și carisma sunt unele dintre calitățile pe care le-a dobândit în familie. Single-ul „Fix așa cum ești" este în primul rând despre iubire, dar și despre inocența copilăriei.

Indiferent de momentele pe care le întâmpină, de „năzbâtiile" vârstei, de tonul un pic „certăreț" al mamei care spune că nu este corect, relația lor este perfectă fix așa cum e și nu ar schimba nimic. Clipul evidențiază legătura puternică dintre cei doi și îi prezintă așa cum sunt de fapt, înconjurați de dragostea lor. Acest moment marchează primul pas făcut de David spre muzică, alături de mama sa, ce cântă cu lacrimi în ochi despre ce înseamnă David în viața ei.

„”Fix așa cum ești” este prima piesă pe care am lansat-o cu băiețelul meu și sunt foarte emoționată. David m-a ajutat la această piesă, a compus împreună cu mine într-o seară când ne jucam. Sunt foarte, foarte mândră de el și mă bucur enorm că îmi calcă pe urme", povestește artista.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.