Cool Stuff

La ce ar trebui să renunți în decembrie, pentru un an nou mai bun. Iată ce spun astrele!

Decembrie este o lună a introspecției, în care tragem linie și ne facem planuri noi.

Decembrie este luna cadourilor, dar este și momentul în care analizăm tot ce am făcut în anul care a trecut. Este o lună a introspecției, în care tragem linie și ne facem planuri noi.

2020 a fost, cu siguranță, un an complicat, cu multe provocări, pentru noi toți. Dar, pe măsura ce ne apropiem de sfârșitul lui, putem să lăsăm deoparte lucrurile rele și să ne concentrăm pe ceea ce ne rezervă viitorul

Pentru că este și un moment bun pentru schimbare, astrele ne arată la ce trebuie să renunțe fiecare zodie pentru a avea un nou an așa cum îl visează.

Berbec: Atitudinea competitivă

Deși întotdeauna este bine să dai tot ce ai mai bun, de sărbători ai putea să o lași mai ușor. Nu este deloc momentul ca la masa de Crăciun să-ți eclipsezi rudele și să le povestești despre toate realizările tale. Păstrează spiritul competitiv pentru ianuarie și încearcă să dai totul pentru o promovare.

Taur: Vanitatea

Poate că în anumite cazuri, această atitudine ți-a fost de ajutor, dar nu și acum. Lasă de-o parte dorința de a străluci și în loc să te axezi ținutele impresionante și cadourile grandioase, încearcă să-ți regăsești modestia.

Gemeni: Tentația de a judeca

Nimeni nu este perfect, iar tendința ta de a judeca pe oricine, îți poate juca feste. În aceasta perioadă a anului trebuie să fim mai înțelegători, mai generoși, mai buni. Concentrează-te pe gândirea pozitivă!

Rac: Sensibilitatea

Deși toată lumea îi privește ca pe niște crabi care se retrag în carapacea protectoare, adevărul e că Racul are partea lui vulnerabilă, la fel ca orice altă persoană. Uneori, are tendința de a fi foarte sensibil la critici și știm cu toții, mesele de Crăciun în familie au și părțile lor mai puțin frumoase. Așa că, de data aceasta, încearcă să nu iei lucrurile personal.

Leu: Atitudinea de superioritate

Știm că tu ești cel mai bun, dar de Crăciun, nimeni nu vrea să stea la masa cu cineva care le ține teorii. Încearcă să lași deoparte aroganța, măcar luna aceasta și să vezi ce lucruri din jurul tău poți schimba în bine.

Fecioara: Autocompătimirea

Este incredibil cât de ușor poți să preiei emoțiile altcuiva, iar vacanța de Crăciun te face puțin nostalgică. Totuși, trebuie să știi că desi nu ai cea mai scumpă mașină, sau cele mai multe like-uri la pozele de pe Insta, alte lucruri te fac valoroasă. Oamenii te prețuiesc pentru ceea ce ești, chiar dacă ție ți se pare că nimeni nu te place.

Balanță: Tendința de manipulare

Nu-i o surpriză că îți place să socializezi și să fii în centrul atenției, dar nu trebuie să-ți folosești carisma în scopuri mai puțin bune. Încearcă să nu transformi oamenii din jur în păpuși, doar pentru a avea o masă de Crăciun ca-n povești și pentru a păstra liniștea. Lasă-te purtată de val și vei fi fericită!

Scorpion: Răutățile gratuite

Uneori, înțepăturile tale sunt foarte dureroase. Chiar dacă nu vrei să provoci durere, câteodată, cruzimea pe care o folosești este intenționată. Decembrie este luna perfectă pentru a-ți arăta bunătatea. Încearcă!

Săgetător: Predispoziția pentru ceartă

Pe Săgetători îi animă micile disputele verbale. Însă, uneori, e mai bine să îngropi securea războiului sau pur și simplu să lași lucrurile așa cum sunt, chiar dacă celalalt nu are dreptate.

Capricorn: Pesimismul

Deși ești o persoană realistă, uneori perspectiva ta asupra vieții este prea mohorâtă. Ai tendința de a găsi ce e mai rău în tot, chiar și în vacanțe. Anul acesta, încearcă să îți oferi un cadou diferit: unul cu mai multă culoare. Nu trebuie să te prefaci fericit, ci doar încearcă să vezi partea plină a paharului.

Vărsător: Tendința de a analiza totul

Această perioadă a anului este pentru introspecție, dar nu trebuie să îți petreci tot timpul gândind. Analiza în exces îți dă senzația că s-a produs vreo catastrofă sau că urmează una, ceea ce nu este sănătos pentru psihicul tău. Luna aceasta, încearcă să te lași purtat de val și bucură-te de magia sărbătorilor!

Pești: Atașamentul

Peștii sunt persoane foarte emoționale și au tendința de a se atașa foarte mult. De oameni, de amintiri, de lucruri, de rutine. Este perfect normal să te simți așa, dar problema apare atunci când aceste dorințe de atașare te fac să uiți prezentul. Trăiește momentul!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.