Kiss Music News

Cinci lucruri pe care nu le știai despre Michele Morrone, chipeșul actor din film „365 Days”

Află totul despre Michele Morrone, șarmantul actor din „365 Days”.

L-ai urmărit în „365 Days”, l-ai admirat pe Instagram, iar acum îi asculți piesele la radio. Vorbim despre Michele Morrone, italianul care a cucerit inimile multor doamne și domnișoare din întreaga lume. Acesta a dat lovitura cu filmul „365 dni” de pe Netflix, iar acum, albumul său de debut, „Dark Room” se bucură de un succes imens.

De altfel, piesa „Feel it” se află de mai multe săptămâni în Kiss Top 40, iar acum ocupă locul 10 în clasament. Cu siguranță Michele Morrone are o mulțime de fani în România, așa că ne-am gândit să îi surprindem cu câteva detalii inedite din viața artistului.

Michele Morrone are doi copii

Celebrul artist italian are doi copii, din primul său mariaj, mai exact pe Marcus și Brando Morrone, care îi seamănă leit. Actorul publică adesea fotografii și clipuri cu cei doi băieței, de care este extrem de mândru. De asemenea, într-un interviu mai vechi, acesta a declarat că i-a fost foarte greu să treacă peste divorț și în special, peste separarea de cei doi copii.

Michele Morrone a lucrat ca grădinar

În 2018, Morrone s-a gândit să renunțe la actorie, iar problemele financiare l-au determinat să se mute într-un orășel mic din Italia, cu 1000 de locuitori. Acolo, acesta a lucrat pentru o perioadă ca grădinar, pentru a se putea întreține. Însă, la scurt timp după aceea, Michele a fost ales să joace rolul lui Massimo în producția „365 Days”.

„Viața e ciudată, când simți că ești la pământ, destinul îți pune în cale o nouă șansă, iar dacă îndeajuns de puternică, o accepție. Întotdeauna să credeți în voi… întotdeauna”, a declarat Michele Morrone.

Michele Morrone este pasionat de pictură

Știm deja că Michele este actor, model și cântăreț. Dar din câte se pare, acesta cochetează și cu artele plastice. Morrone este pasionat de pictură, iar acesta postează uneori o parte din creațiile sale, pe Instagram.

Michele Morrone provine dintr-o familie numeroasă

Michele Morrone s-a născut în Melegnano, un oraș mic, cu 15.000 de locuitori, de lângă Milano. Deși acesta nu vorbește prea mult despre familia sa, surse apropiate acestuia au dezvăluit că Michele provine dintr-o familie numeroasă, acesta având încă trei surori și un frate, care lucrează ca fotograf.

Michele Morrone a fost concurent la „Dancing With The Stars”

Înainte de a se remarca în rolul lui Massimo, Michele Morrone i-a surprins pe italieni cu mișcările sale de dans, fiind concurent la „Ballanda con le Stelle”, în 2017. În cadrul competiției, acesta a avut-o ca parteneră pe dansatoarea Ekaterina Vaganova.

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.