Cool Stuff

FOTO | Actrița din „Emily in Paris” a purtat cea mai sexy rochie pe covorul roșu

Lily Collins, actrița din „Emily in Paris” a atras toate privirile pe covorul roșu.

„Emily in Paris” a fost lansat pe Netflix la începutul octombrie și este unul dintre cele mai urmărite seriale de pe platformă. Deși are și el criticii lui, nu este nicio îndoială că Lily Collins, actrița din rolul principal, a devenit rapid un trendsetter.

Ea a ajuns peste noapte una dintre cele mai admirate actrițe ale momentului și chiar dacă era cunoscută dinainte de a apărea în serial, „Emily în Paris” i-a crescut enorm popularitatea.

Recent, Lily a fost invitată să ofere un premiu la MTV Movie Awards și a atras toate privirile cu ținuta sa sexy. Actrița și-a făcut apariția într-o rochie de latex mulată și decoltată, cu un volan în partea de jos. Cu părul prins simplu într-o coadă la spate, ea a avut apariție o demnă de covorul roșu.

Dacă nu ai aflat până acum, Lily Collins este fiica celebrului Phil Collins. Într-un interviu la Radio Times, ea a vorbit despre copilăria ei și a povestit despre prima oară când a realizat că tatăl ei este faimos. Totul s-a întâmplat când au mers într-o excursie la Disneyland, și a văzut un bărbat care purta un tricou inscripționat cu fața tatălui ei.

Actrița de 31 de ani și-a amintit: „Stăteam pe umerii tatălui meu, când acest bărbat a venit spre noi. Fața tatălui meu era pe tricoul lui și nu am înteles atunci ce se întâmplă. L-a văzut pe tata și a venit să-i ceară să facă o fotografie împreună. A fost un moment ciudat pentru mine. Mi-am zis: De ce vrea o poză cu tata și ce caută el pe tricoul lui. Ușor, ușor, am început să înțeleg”.

Lily este fiica artistului cu cea de-a doua sa soție, Jill Tavelman, cu care a fost căsătorit între 1984 și 1996. Actrița urmează să se căsătorească cu Charlie McDowell, fiul actorilor Malcolm McDowell și Mary Steenburgen, după ce acesta a cerut-o în căsătorie la începutul lunii noiembrie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.