Cool Stuff

FOTO | Wow! Uite ce mașină conduce Arnold Schwarzenegger, atunci când își plimbă iubita!

Arnold Schwarzenegger știe să-și răsfețe iubita și recent, au fost surprinși împreună.

Arnold Schwarzenegger știe să-și răsfețe iubita și recent, s-au bucurat împreună de o după amiază relaxantă. Dar nu oricum! Cei doi au ieșit la plimare într-o mașină decapotabilă de lux, una dintre piesele de rezistență din garajul starului.

Arnold Schwarzenegger iubește mașinile. Fostul guvernator al Californiei este proprietarul uneia dintre cele mai invidiate și scumpe colecții de autoturisme.

Una „bijuteriile” sale pe patru roți este clasicul Mercedes Excalibur. Potrivit hotcars.com, mașina cu un puternic aspect vintage ajunge la un preț de $89.000, dar acesta poate varia în funcție de model și de cum este personalizat.

Actorul pare că se simte foarte bine după operația pe cord deschis la care a fost supus în luna octombrie. El își petrece timpul alături de partenera lui Heather Milligan, alături de care a fost surprins tot mai des în ultima perioadă.

Cei doi formează un cuplu din 2013, atunci au fost văzuți sărutându-se în Santa Monica. Întrei ei există o diferență de vârstă de 28 de ani, însă relația lor pare că este tot mai puternică pe zi ce trece.

FOTO: us.hola.com

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.