Cool Stuff

Șase zodii care se tem să își arate emoțiile. Iată care este motivul!

Astrele au un cuvânt de spus și la acest capitol!

Să fii tot timpul deschis și să îți arăți emoțiile nu este deloc un lucru ușor! Mulți se tem să-și arate partea vulnerabilă și preferă să nu vorbească despre ceea ce simt, fie că sunt lucruri pozitive sau negative.

Printre motivele des întâlnite se numără teama sau prejudecata greșită primită din partea celorlalți. Dar, de cele mai multe ori, și astrele au un cuvât de spus. Iată șase zodii care își ascund sentimentele!

Vărsător

Nativii Vărsător sunt recunoscuți pentru faptul că se simt extrem de inconfortabil să își exprime sentimentele. Vorbesc despre orice, mai puțin despre ceea ce simt cu adevărat. Un mod eficient de a afla ceea ce este în sufletul lor este să te uiți cu atenție la limbajul nonverbal. Chiar dacă nu vei avea niciodată o discuție sinceră despre sentimentele lor, așa îi vei putea citi mai bine.

Taur

Taurii nu se feresc să își exprime sentimentele când au în fața lor o persoană în care au încredere. Dar în același timp, este foarte greu să le câștigi încrederea. Tind să își ascundă emoțiile pentru a se proteja. Totuși, în ciuda acestui aspect, sunt foarte empatici față de alte persoane care sunt mult mai deschise în comparație cu ei.

Fecioară

Pentru nativii din Fecioară, principala problemă este frica de a ieși din zona de confort. Au foarte mare încredere în valorile proprii, dar le este teamă să experimenteze. Ei cred dinainte de a se destăinui, că nimeni nu le poate înțelege felul de a gândi și nu văd rostul în a vorbi despre sentimentele lor.

Capricorn

Capricornilor le este teamă de implicarea emoțională. Nu vorbesc despre ceea ce simt pentru că au alte lucruri mai importate de făcut. Cum ar fi, de exemplu, cariera. Însă, există și anumite contexte în care vulnerabilitatea lor iese la iveală, chiar dacă nu își doresc acest lucru în mod neapărat.

Balanță

Deși pare că Balanțele sunt lipsite de emoții, adevărul este că ele doar le ascund cu ușurință. Nu vor să fie în centrul atenției sau să rănească pe cineva cu ceea ce simt. Cu toate astea, sunt și momente în care răbufnesc, iar atunci vor vorbi despre tot ceea ce le apasă emoțional.

Scorpion

Scorpionii își doresc să dețină controlul în orice situație, iar atunci când sentimentele lor sunt extrem de intense, lucrurile nu se întâmplă așa cum au plănuit. Preferă să își păstreze calmul în contexte sociale și să se descarce în intimitatea casei lor, alături de o persoană în care au foarte mare încredere.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.