Cool Stuff

Ce soție frumoasă are starul din „Borat”. Aceasta este tot o actriță celebră!

Isla Fisher și Sacha Baron Cohen formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood.

Isla Fisher și Sacha Baron Cohen formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, fiind împreună de 18 ani. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 10 ani și au împreună trei copii, așa că putem spune că se mândresc cu una dintre cele mai frumoase familii din lumea celebrităților.

Sacha Baron Cohen, creatorul și interpretul personajului Borat, a cunoscut-o pe Isla, la o petrecere, în 2002, în Sydney. De atunci, cei doi formează un cuplu, iar în 2004, aceștia s-au logodit, iar înainte de nuntă, Isla Fisher s-a convertit la iudaism.

Într-un interviu mai vechi, Isla a dezvăluit ca Baron Cohen este un maestru al deghizărilor, însă, acesta are și perioade în care rămâne în pielea personajelor pe care le interpretează, chiar și atunci când este acasă.  Actrița a povestit că acest lucru a creat confuzie de câteva ori, mai ales în rândul copiilor lor.

Totuși, cei doi sunt foarte fericiți împreună, iar Isla a avut numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei: „Este minunat. E ca și când am câștigat la loterie, am cel mai bun partener”.

Dacă de obicei Sasha Baron Cohen este în centrul atenției, în ultima vreme cea care beneficiază de atenție este Isla Fisher. Actrița în vârstă de 44 de ani este în plină campanie de promovare a noului ei film, comedia de pe Disney + "Godmothered".

 „De abia aștept ca familia mea să vadă noul meu film și, de asemenea, să transmit tinerelor fete că fericirea nu înseamnă neapărat o rochie de prințesă, un prinț și un castel”, a spu Isla Fisher.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.