Cool Stuff

FOTO | Cum arată acum casa lui Kevin din filmul „Singur Acasă”

Uite cum arată acum casa lui Kevin din filmul „Singur Acasă”.

Nu există Crăciun fără filmul „Singur Acasă”. An de an, milioane de români se strâng în fața micilor ecrane pentru a urmări cu sufletul la gură aventurile lui Kevin McAllister, băiețelul care și-a transformat casa într-o capcană pentru hoți.

Au trecut 30 de ani de la premiera filmului, iar în 2014, casa familiei McAllister a fost cumpărată. Clădirea impresionantă, cu trei etaje, de aproape 400 de metri pătrați, din Winnetka, Illinois, s-a vândut pentru suma impresionantă de 1.58 milioane de dolari.

Prețul inițial, propus de agenția Coldwell Banker, a fost de 2.4 milioane de dolari, însă, din cauza lipsei ofertelor, prețul a scăzut cu aproape 1 milion de dolari.

După cumpărare, casa a fost complet transformată, iar acum, majoritatea încăperilor sunt imposibil de recunoscut. Doar scările din hol și sufrageria mai amintesc de locuința pe care Kevin o transformase într-o adevarata capcană pentru Harry și Marv.

De asemenea, noii proprietari au făcut modificări și în structura interioară a clădirii, iar mobilierul a fost înlocuit cu unul modern.

Bucătăria

Holul

 

Scările

Dormitorul

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.