Kiss Music News

Grasu XXL și Laura Andreșan s-au despărțit. Primele declarații ale artistului!

Prima postare de pe Instagram a lui Grasu XXL aduce și o veste tristă!

După o relație de nu mai puțin de 12 ani, Grasu XXL și Laura Andreșan nu mai formează un cuplu. Anunțul a fost făcut de artist, pe contul lui Instagram, însă mesajul vine în parteapartea amândurora, potrivit declarațiilor lui.

De asemenea, aceasta este și prima sa postare de pe cont. El i-a rugat pe fanii săi să le respecte intimitatea pentru că își doresc să rămână la fel de discreți ca și până acum.

Cei doi au împreună o fetiță și se pare că vor râmâne în relații bune pentru a o crește împreună pe cea mică. „Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile”, a scris Grasu XXL.

Deși mulți nu o vedeau în rolul de mamică, Laura Andreșan a făcut câteva schimbări majore în ultimii ani. Ea și-a urmat visul de a deveni psiholog și este aproape de nerecunoscut. Aceasta a slăbit, a renunțat la coafura cu părul scurt care a consacrat-o și, prin prisma meseriei sale, a învățat să se iubească și să se autodepășească, spune ea nu în urmă cu mult timp.

„Am învățat să am încredere în mine, să mă iert, să mă accept, să mă iubesc și să iubesc, dar nu la modul nevrotic. Am mai învățat smerenia, recunosc că mai am de lucru. Și, da!… Îl iubesc pe Freud!”, a declarat Laura.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.