Cool Stuff

Ce cadouri nu ar trebui să îi iei iubitei tale de Crăciun

Ne dorim să le facem această misiune mai ușoară bărbaților și să le spunem ce nu ar trebui să cumpere pentru partenerele lor.

Crăciunul se apropie, iar toată lumea este în goana după cadouri. Iar bărbații cu siguranță duc greul în această perioadă, mai ales când trebuie să aleagă cadoul pentru persoana iubită. Conform psihologilor de la South University, oferirea cadourilor de sărbători reprezintă un mod de a ne demonstra iubirea, aprecierea și conexiunea cu o anumită persoană, însă, în același timp, poate stârni o avalanșă de resentimente și frustări, dacă este vorba de cadoul nepotrivit.

Cadoul perfect de Crăciun trebuie să îi demonstreze iubitei tale cât de specială este în viața ta, așa că ar trebui să alegi ceva personal. În schimb, cadoul nepotrivit o poate dezamăgi și îi poate arăta cât de puțin îți pasă de relația voastră.

Așa că ne dorim să le facem această misiune mai ușoară bărbaților și să le spunem ce nu ar trebui să cumpere pentru partenerele lor.

Un card cadou

Atunci când cineva îți oferă un voucher sau un card cadou, îți spune indirect că „nu știe foarte multe lucruri despre tine”. Iar când vine vorba de persoana iubită, cu siguranță nu vrei să transmiți un astfel de mesaj. Dacă știi că iubita ta este pasionată de shopping, îi poți oferi un card cadou, cu o altă ocazie. Însă, de Crăciun, ar trebui să depui mai mult efort.

Bijuteriile nepotrivite

Bijuteriile sunt preferatele femeilor, însă, aceste accesorii trebuie alese cu atenție, atunci când vine vorba de persoana iubită. Dacă vei cumpăra ceva prea scump, la începutul relației, s-ar putea ca partenera ta să își creeze anumite așteptări. Iar dacă vei cumpăra ceva prea ieftin, va exista riscul să fie dezamăgită.  De asemenea, există riscul de a alege o bijuterie care să nu i se potrivească. Așa că dacă vrei să mergi la sigur, poți cere ajutorul prietenelor sale.

Echipamente de sală

S-ar putea ca prietena ta să se simtă insultată, dacă îi vei oferi un abonament la sală sau un echipament sportiv. S-ar putea ca ea să interpreteze mesajul greșit și să înțeleagă că nu ești mulțumit de felul în care arată. Chiar dacă ea își dorește să facă mai mult sport, nu ar fi indicat să o încurajezi fix de Crăciun, oferindu-i un echipament pentru fitness.

Electrocasnice

Chiar dacă iubitei tale îi place să gătească, s-ar putea ca un mixer sau un robot de bucătărie, să nu fie exact ceea ce își dorește de Crăciun. Încearcă să eviți astfel de obiecte, deoarece s-ar putea să îi transmiți un mesaj greșit – că rolul ei ar fi acela de casnică. Deși ar avea nevoie de un anumit gadget în bucătărie, un astfel de cadou nu este foarte romantic.

Lucruri vulgare

Poate că prietena ta are simțul umorului, dar s-ar putea ca un cadou vulgar să nu îi stârnească amuzamentul, mai ales de Crăciun. Un astfel de cadou ar putea să îi demonstreze că ești imatur sau că nu îți pasă la fel de mult de relația voastră.

Un animal de companie

Animalele de companie înseamnă o responsabilitate în plus. Și chiar dacă iubita ta îndrăgește animalele, asta nu înseamnă că este pregătită neapărat să aibă grijă de un pui de cățel sau de o pisicuță. Înainte de a oferi un astfel de cadou, trebuie să discuți serios cu persoana respectivă și să te asiguri că este pregătită pentru un astfel de angajament.

Jucării de pluș

Jucăriile de pluș erau cele mai tari cadouri, când aveam 10 ani. Dar acum, un astfel de cadou s-ar putea să nu o dea pe spate pe iubita ta. O jucărie de pluș ocupă spațiu, se umple de praf și cu siguranță îi va reaminti mereu că nu ai fost cel mai inspirat, în alegerea cadoului de Crăciun.

Un cadou pe placul tău…

Dacă ai de gând să îi cumperi iubitei tale un cadou de care vei beneficia mai mult tu, decât ea, atunci ar fi cazul să te gândești de două ori. De exemplu, niște bilete la concertul trupei tale favorite s-ar putea să nu o impresioneze deloc. Același lucru este valabil și în cazul gadget-urilor.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.