Kiss Music News

Jesy Nelson părăsește trupa Little Mix. Iată care sunt motivele!

Jesy Nelson a anunțat că părăsește trupa Little Mix.

Jesy Nelson a anunțat că părăsește trupa Little Mix, prin intermediul unei postări pe Instagram, în care a dezvăluit și motivele pentru care a luat această decizie. Artista a dezvăluit că își dorește să se concentreze mai mult asupra lucrurilor pozitive din viața sa, dar și asupra sănătății sale mentale.

„În ultimii nouă ani, Little Mix a fost cea mai tare perioadă din viața mea. Dar adevărul este că implicarea mea în această trupă m-a afectat destul de mult, mai ales în ceea ce privește sănătatea mea mentală. Presiunea de a face parte dintr-o trupă de fete și faptul că trebuie să trăiești în funcție de așteptările celorlați… sunt două lucruri foarte dificile.

Vine o perioadă în viața noastră, când vrem să reinvestim în noi, să avem grijă de noi, mai mult decât să ne străduim să îi facem pe alții fericiți, și simt că acum trec prin acest proces. Așa că după ce m-am gândit mai mult, vă spun cu durere, că părăsesc trupa Little Mix.

Vreau să petrec timp cu oamenii pe care îi iubesc, să fac lucruri care mă fac fericită. Sunt pregătită să încep o nouă etapă în viața mea. Nu știu cum va arăta totul, dar sper că veți alături de mine să mă sprijiniți. Vreau să le mulțumesc tuturor care au fost implicați în călătoria noastră. Pentru toată munca și dedicarea, care ne-au transformat într-un proiect de succes.

Vreau să îi mulțumesc fiecărui fan care a venit să ne vadă la concerte, celor care ne-au ascultat piesele și au cântat versurile noastre cu toată inima, celor care mi-au trimis mesaje și m-au susținut mereu, vreau să știți că vă iubesc atât de mult și că nu aș fi putut ajunge aici fără voi, așa că vă apreciez enorm. Dar cel mai mult vreau să le mulțumesc lui Jade, Perrie și Leigh-Anne, pentru că împreună avem cele mai frumoase amintiri, pe care nu le voi uita niciodată. Sper că veți continua să luptați pentru visele voastre și că veți face muzica pe care oamenii o vor iubi”, a transmis Jesy Nelson.

Anunțul a fost făcut la o zi, după ce Little Mix au cântat sub forma unui trio, în cadrul show-ului TV – „Stricly Come Dancing”. De asemenea, în urmă cu câteva săptămâni, reprezentantul trupei a dezvăluit că Jesy va lua o pauză pe o perioadă nedeterminată, din cauza unor motive medicale.

Între timp, și reprezentanții trupei au confirmat plecarea lui Jesy din trupă: „După nouă ani minunați petreceți împreună, Jesy a decis să părăsească Little Mix. Este un moment foarte trist pentru noi toți, dar suntem alături de ea.

O iubim foarte mult și suntem de acord că acum este momentul ca ea să se concentreze asupra sănătății sale.

Perrie Edwards, Jade Thirwall și Leigh Anne Pinnock vor continua sub forma unui trio”.

Vom duce mai departe povestea Little Mix, pentru că noi trei nu suntem gata să renunțăm”, au transmis celelalte trei membre.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.