Cool Stuff

Au fost aleși actorii principali pentru prequel-ul „Game of Thrones”!

Noi detalii despre „House of the Dragon”, prequel-ul serialului „Game of Thrones”.

A trecut aproape un an de când HBO a confirmat prequel-ul „Game of Thrones”, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să afle vești noi. După ce, în urmă cu câteva luni, reprezentanții companiei au anunțat că starul din „The Outsider”, Paddy Considine, va juca rolul principal din „House of the Dragon”, aceștia au dezvăluit noi nume care vor face parte din distribuție.

Acum, alți trei actori i se alătură în distribuția „House of the Dragon”, potivit THR. Este vorba despre Olivia Cooke, cunoscută pentru rolul din „Ready Player One”, Matt Smith  din „The Crown” și „Doctor Who” și Emma D’Arcy, din „Wanderlust”.

Olivia Cooke va intra în pielea lui Alicent Hightower, „fiica lui Otto Hightower - mâna dreaptă a regelui - și cea mai frumoasă femeie din cele Șapte Regate. A fost crescută aproape de rege și de cercul său de apropiați; este recunoscută pentru grația ei distinsă și pentru perspicacitatea sa într-ale politicii”.

Matt Smith îl va interpreta pe Prințul Daemon Targaryen, „fratele mai mic al Regelui Viserys și moștenitor al tronului. Un războinic fără egal, un cavaler al dragonilor, Daemon este posesorul adevăratului sânge al dragonului. Dar se spune că de câte ori se naște un Targaryen, zeii aruncă o monedă în aer”.

Iar Emma D’Arcy va juca rolul Prințesei Rhaenyra Targaryen, „primul copil al regelui, sânge pur de Valyrian. Mulți ar spune că Rhaenyra s-a născut având tot ce trebuie, dar nu este bărbat”.

„House of the Dragon” spune povestea Casei Targaryen, iar acțiunea este setată cu 300 de ani înainte de evenimentele din „Game of Thrones”. Serialul se bazează pe romanul lui George R.R. Martin, „Fire & Blood,”, publicat în 2018.

Primul sezon va avea 10 episoade și va debuta în 2022.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.