Kiss Music News

Cântărețele din România care au lansat piese alături de copiii lor

Câteva artiste din România și-au surprins fanii cu cele mai emoționante colaborări muzicale.

Câteva artiste din România și-au surprins fanii cu cele mai emoționante colaborări muzicale. Cântărețele au ales să lanseze câte o piesă alături de copiii lor, iar momentele artistice pe care le-au realizat împreună sunt încărcate de multă emoție și căldură.

Anda Adam & Evelin

În prag de sărbători, Anda Adam a lansat piesa „De Crăciun”, alături de fiica ei, Evelin. „De Crăciun” marchează mai multe premiere: este pentru prima dată când vedeta cântă oficial alături de fiica ei, Evelin, dar este și pentru prima dată când cântă alături de Bibi și Antonio Pican. Piesa este compusă de Costi Ioniță, versurile sunt semnate de Alina Manolache, iar videoclipul a fost regizat de Alex Ceaușu. 

Am ales să colaborez cu Picanții, așa cum ne place nouă să îi numim pe Bibi și Antonio Pican, pentru că sunt doi artiști foarte talentați din generația nouă, pe care publicul îi adoră. Sunt foarte potriviți pentru acest concept de Crăciun, având în vedere că sărbătorile sunt mereu despre iubire, familie, despre ceilalți la care ținem și de care avem nevoie. Îmi doresc să îmi bucur fanii la finalul unui an atât de dificil”, a declarat Anda Adam.

Amna și David

AMNA a lansat alături de fiul ei, David, „Fix așa cum ești", o piesă emoționantă în care artista își deschide sufletul în fața publicului și cântă despre ce înseamnă rolul de părinte și despre dragostea puternică ce nu poate fi descrisă în cuvinte.

”Fix așa cum ești” este prima piesă pe care am lansat-o cu băiețelul meu și sunt foarte emoționată. David m-a ajutat la această piesă, a compus împreună cu mine într-o seară când ne jucam. Sunt foarte, foarte mândră de el și mă bucur enorm că îmi calcă pe urme", povestește artista.

Andreea Bănică și Sofia

Andreea Bănică a lansat pentru prima oară alături de fiica sa, Sofia, un colaj sensibil ce conține cele mai frumoase colinde de Crăciun. Acest moment marchează și primul pas al Sofiei spre muzică, care de când avea doar câțiva anișori, visa să cânte alături de mama sa pe marile scene.

Și eu și Sofia ne-am dorit să lansăm împreună o piesă de mult timp. Eu aș fi vrut cu mai mulți ani în urmă, însă era micuță și nu credeam că este pregătită. Anul acesta am simțit că este momentul, Sofia îmi spunea deja de ceva timp că își dorește să avem o piesă a noastră și probabil că în viitor ne vom gândi și la acest lucru. Am început cu acest colaj de colinde pe care sperăm foarte mult ca lumea să îl asculte acasă, alături de cei dragi, cu sufletele pline de iubire", povestește Andreea.

Andra și Eva

Anul trecut, Andra și Eva au înregistrat împreună colindul „Deschide ușa, creștine!” – pe care l-au dedicat tuturor românilor, în prag de sărbători.

Primiți cu colindul? Deschideți-vă casele și sufletele că să primiți iubire! Eu și Eva va urăm Crăciun fericit în familie! Și vă provocăm să sunați pe cineva din familie cu care nu ați mai vorbit demult. Asta înseamnă sărbătoare cu adevărat fericită”, a scris Andra pe Instagram.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.