Cool Stuff

Patru zodii care se descurcă fără probleme și pe o insulă pustie. Cine sunt „supraviețuitorii” zodiacului!

Patru zodii care ies cu bine din orice situație.

Suntem ființe sociale și puțini sunt cei care fac față singurătății. Si mai puțini sunt cei care ar îndura-o în mijlocul sălbăticiei. Dar aceste patru zodii ar reuși să iasă cu bine dintr-o astfel de încercare.

Acesta nu este singurul motiv pentru care pot fi numiți „supraviețuitorii” zodiacului. Optimismul sau creativitatea sunt doar câteva dinte calitățile care îi ajută să supraviețuiască și în condiții neobișnuite.

Fecioară

Datorită firii lor autosuficiente si atrase de natură, nativii din Fecioară știu o mulțime de lucruri despre supraviețuire. Nativii din aceast zodie gândesc repede și își transpun toate gândurile, speranțele și temerile în planuri.

Sunt foarte eficienți și dacă s-ar trezi pe o insulă pustie ei vor fi cei care vor reface proviziile de apă și vor păstra focul aprins. Sunt mereu pregătiți pentru ce e mai rău, iar tendința lor de a analiza totul este chiar benefică în această situație.

Scorpion

Cei din această zodie își încarcă toate bateriile atunci când trec prin perioade dificile. Așa că lupta pentru supraviețuire pe o insulă pustie ar fi o adevărată aventură pentru ei. Fire defensivă, Scorpionul este pregatit să se apere în cazul unui dezastru și nu ar fi de mirare să ajungă pe o insulă cu un cuțit în rucsac.

Scorpionii sunt în stare de orice pentru a obține ce își doresc și nu se vor opri niciodată din a încerca să gasească cea mai bună soluție. De asemenea, sunt și foarte independenți și nu vor da explicații nimănui.

Săgetător

Cea mai bună armă Sagetatorului este eternul său optimism. El este omul perfect lângă care să stai pe o insulă pustie pentru că te va ajuta să treci peste zilele lungi, în care poate ți-ai pierdut speranța. Atrași de aventură, cei din această zodie ar lua-o mai degrabă la pas, explorând insula.

Săgetatorii nu dau inapoi când se confruntă cu provocări. Sunt cei mai buni gânditori la scară largă din tot horoscopul și se vor aștepta să scape de acolo pentru a le povesti tuturor prin ce aventură au trecut.

Vărsător

Din tot horoscopul nu este nimeni care poate ieși mai ușor dintr-o încurcătură, decât Vărsătorul. Semn foarte creativ, asociat cu știința și inovația, este atras de idei care par atât de nebunești, încât chiar ar putea să funcționeze. 

Pentru cei din această zodie este foarte ușor să-și creeze o realitate proprie, așa că nu le pasă dacă ceea ce fac ei este o misiune pe cont propriu. În fond, la ce-ți trebuie prieteni când tu vorbești cu stelele?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.