Smartfriend

Zodii care trădează fără regrete. Iată de cine trebuie să te ferești!

Patru zodii care trădează cu prima ocazie.

Cu toții am fost, la un moment dat in viață, trădați de o persoană apropiată. Chiar dacă probabil nu te așteptai și gestul te-a rănit foarte tare, nu este în totalitate vina acesteia. Se pare că astrele au un cuvânt de spus și aici, iar unele zodii sunt predispuse la un astfel de comportament.

Iată care sunt cele patru zodii cu care trebuie să ai grijă.

Gemeni

Gemenii a o latură duală și sunt cei mai cameleonici din întreg zodiacul. Ei se schimbă foarte ușor, în funcție de interesul lor. Gândesc logic, analizează, iar dacă se ivește ocazia să le meargă lor rau, nu vor ezita să îl trădeze pe cel de lângă ei, doar pentru a le fi lor bine.

Leu

Leul adoră să fie în centrul atenției și să povestească vrute și nevrute. Asta nu ar fi neapărat o problemă, dar el nu se oprește aici. Va spune mereu secretele tale celor din jur pentru a atrage atenția în orice discuție.

Săgetător

Spiritul lor aventurier și independent, îi ajută să nu lege relații solide. Fie că este vorba despre relațiile de la locul de muncă, cele de prietenie sau cele amoroase. Ei nu se abat niciodată de la scopul final, indiferent de obstacolele aparute în cale. Sunt dispuși să își trădeze chiar și familia pentru a realiza ceea ce și-au propus.

Balanță

Balanțele se ghidează după etică și pare surprinzător că se află în acest top. Dar nici nativii acestei zodii nu sunt 100% fideli. Dacă se află în dificultate, în diverse contexte, vor spune orice este nevoie pentru a fi pe placul tuturor. Vor să reusească în tot ce și-au propus și vor apela la minciuni și intrigi.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.