Kiss Music News

Robbie Williams, mărturisire șocantă: „Am fost la un pas de moarte”. Ce s-a întâmplat cu artistul?

Robbie Williams a încercat să își schimbe stilul de viață, dar lucrurile nu au mers conform planului.

Recent, Robbie Williams și-a șocat fanii cu declarațiile sale. Artistul, în vârstă de 46 de ani, a declarat că a fost la un pas de moarte, paradoxal, tocmai din dorinţa de a avea un stil de viaţă mai sănătos.

După o viață  haotică, plină de excese, starul a încercat să o ia mai ușor și să își schimbe obiceiurile alimentare. El a urmat o dietă exclusivă cu peşte și fructe de mare, care s-a dovedit periculoasă, deoarece i-a afectat starea de sănătate.

„Mâncam peşte de două ori pe zi, iar la control am descoperit cel mai mare nivel de mercur pe care doctorul a spus că îl văzuse la un pacient. Şi culmea este că nu aş fi făcut investigaţia dacă nu mă presa soţia mea, Ayda, care oricum este obsedată cu controale şi teste de tot felul. Şi îi mulţumesc din suflet. Aş fi putut să mor din cauza intoxicaţiei cu mercur şi arsenic provocate de prea mult peşte ingerat. A doua zi după vizita la doctor am început să mănânc numai legume şi verdeţuri, ca să mă detoxific! Ayda mi-a schimbat viaţa şi mi-a şi salvat-o”, a dezvăluit Robbie.

Deși este recomandat consumul de peştele și fructe de mare, datorită substanțelor nutritive, specialiștii avertisează că cei care mănâncă zilnic riscă intoxicații periculoase cu mercur. Fix ceea ce i s-a întâmplat și starului britanic.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.