Cool Stuff

Vedetele care și-au distrus cariera în 2020

Iată care sunt vedetele care și-au ruinat cariera în 2020, fiind implicate în diferite scandaluri.

Anul 2020 a fost cu siguranță unul dificil pentru mulți dintre noi, din cauza pandemiei de coronavirus. Însă, vedetele americane s-au confruntat și cu alte probleme, care le-au afectat vizibil reputația și cariera. Uneori, anumite comentarii sau comportamente pot fi considerate nepotrivite în rândul celebrităților, așa că iată care sunt vedetele care și-au ruinat cariera în 2020, fiind implicate în diferite scandaluri.

Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres nu a avut parte de cel mai bun an. Celebra prezentatoare TV a fost acuzată de foștii angajați de bullying și de comportament neadecvat pe platourile de filmare ale talk-show-ului omonim.

Mai multe povești prin care Ellen DeGeneres nu este portretizată tocmai în cele mai favorizante unghiuri au ieșit la suprafață anul acesta, pe rețelele sociale, prin care persoane care pretind că au lucrat cu ea susțin că au fost victimele unui tratament cel puțin neadecvat.

Conform poveștilor care au circulat în presă, membrii echipei nu aveau voie să i se adreseze vedetei fără să fi mestecat gumă mentolată înainte, iar vedeta făcea frecvent remarce față de igiena personală a acestora. Altcineva a povestit cum vedeta de talk-show alegea în fiecare zi câte o persoană de care să se lege și, odată, chiar și-a concediat asistentul personal pentru că condus-o către platoul de filmare pe calea cea mai lungă.

Conform BuzzFeed, în urma scandalului în care a fost implicată, Ellen DeGeneres a pierdut câteva parteneriate importante. Dacă anul trecut, prezentatoarea avea 12 postări sponsorizate pe Instagram, din partea a 8 branduri diferite, anul acesta, Ellen a avut doar 6 postări, din partea a două branduri diferite. O parte din companiile care au colaborat cu Ellen, au declarat pentru BuzzFeed că nu își doresc să se asocieze cu imaginea ei.

Nu vrei să îți pui clienții să simpatizeze o persoană pe care o întreagă comunitate o detestă. Nu vrem să obligăm pe nimeni să fie de partea lui Ellen”, au transmis câteva branduri.

Johnny Depp

Divorțul de Amber Heard i-a adus lui Johnny Depp o mulțime de probleme, care i-au afectat atât reputația, cât și cariera. Totul a început în 2018, când Amber Heard l-a acuzat pe celebrul actor de violență domestică, publicând o scrisoare deschisă, în ziarul The Washington Post. În urma acuzațiilor aduse,  Johnny Depp a pierdut rolul lui Jack Sparrow” din franciza „Pirații din Caraibe”.

Iar anul acesta, Johnny Depp a pierdut procesul cu tabloidul “The Sun”, care îl acuza pe actor că a bătut-o pe Amber Heard. Magistraţii au decis că ziarul avea suficiente dovezi ca să relateze că actorul a fost agresiv, cel puțin o dată, cu Amber Heard, pe vremea când erau căsătoriţi.

Actorul a anunțat de asemenea că i s-a cerut de către Warner Bros să demisioneze din rolul său Grindelwald pentru următorul film ”Fantastic Beasts”, cerere pe care a acceptat-o, a scris el intr-un mesaj pe Instagram.

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf a fost acuzat anul acesta, de agresiune sexuală și fizică și abuz emoțional de fosta sa parteneră, FKA Twigs, care a și intentat un proces în acest sens. Artista a făcut incidentele publice săptămâna trecută, printr-o postare pe Instagram în care anunța procesul.

S-ar putea să vă surprindă să aflați că am fost într-o relație abuzivă din punct de vedere emoțional și fizic. A fost dificil pentru mine să procesez ce s-a întâmplat, în timp ce se întâmpla și după, pentru că nu am crezut că mi se va întâmpla vreodată așa ceva. De aceea am decis că este important pentru mine să vorbesc despre asta și să încerc să-i fac pe oameni să înțeleagă că atunci când ești sub controlul unui abuzator sau într-o relație intimă violentă, să pleci nu pare o opțiune sigură sau ușor de realizat.”

După mărturisirea lui FKA Twigs, o altă artistă, Sia, a făcut, la rândul ei, mărturisiri. Conform declarațiilor acesteia, Shia LaBeouf e acuzat că ar fi un „mincinos patologic”, care ar fi „păcălit-o să intre într-o relație adulteră, pretinzând că nu este într-o relație”.

În urma acuzațiilor care i-au fost aduse, actorul a declarat: „Nu am scuze pentru alcoolismul și agresiunile mele, pot doar să le raționalizez. Am fost abuziv cu mine și cu cei din jur ani de zile. Am o istorie în acest sens, rănindu-i pe cei mai apropiați. Îmi este rușine de această istorie și îmi pare rău că am rănit oameni. Nu mai pot spune nimic altceva.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.