Kiss Music News

Ariana Grande este logodită din nou. Cine este bărbatul care a cucerit-o pe artistă

Uite cine este bărbatul care a cerut-o în căsătorie pe Ariana Grande!

Ariana Grande s-a logodit din nou! Artista în vârstă de 27 de ani a făcut marele anunț printr-o postare pe Instagram, unde a dezvăluit că urmează să se mărite cu iubitul ei, Dalton Gomez.

Cei doi sunt împreună încă din luna februarie, însă și-au confirmat relația abia în luna mai, când au apărut împreună în videoclipul piesei „Stuck With U”. De atunci, Ariana a publicat mai mult fotografii alături de iubitul ei, și din câte se pare, pandemia le-a ajutat relația.

Ea a avut timp sa îl cunoască foarte bine, mai ales acum, de când cu pandemia”, a declarat o sursă apropiată artistei, pentru E!News. „Au petrecut mult timp împreună, acasă”.

Cine este iubitul Arianei Grande?

Dalton Gomez este agent imobiliar și lucrează pentru compania Aaron Kirman Group, care se ocupă cu vânzarea proprietăților de lux. Conform site-ului companiei, Dalton a vândut o mulțime de case în Hollywood Hills și Beverly Hills, în valoare de 12.5 milioane de dolari. Iar printre clienții săi s-au numărat starul NBA – Chandler Parsons, dar și actorul Kunal Nayyar din „The Big Bang Theory”.

Dalton a întâlnit-o pe Ariana prin intermediului job-ului său, chiar înainte de începutul pandemiei de coronavirus.

Ariana căuta o casă în afara orașului Los Angeles, pentru a se putea relaxa acolo alături de echipa ei, iar Dalton a ajutat-o”, a dezvăluit o sursă apropiată cântăreței, pentru Us Weekly.

„Când l-a văzut, l-a plăcut instant, i s-a părut un tip drăguț și chipeș, așa că a cerut echipei sale să îi stabilească încă o întâlnire cu el. Ariana s-a îndrăgostit rapid de Dalton”, a declarat aceeași sursă.

În plus, Dalton și Ariana au o mulțime de prieteni comuni. Pe contul său de Instagram, Dalton are fotografii alături de Miley Cyrus, iar printre amicii săi se numără și Justin și Hailey Bieber.

Cu cine a fost logodită Ariana Grande?

În 2018, Ariana Grande a fost logodită pentru scurt timp cu celebrul comediant Pete Davidson. Din păcate, cei doi s-au despărțit după câteva luni de logodnă, iar motivul ar fi fost decesul rapperului Mac Miller, fostul iubit al Arianei Grande. Conform unor surse apropiate, Pete Davidson nu i-ar fi oferit Arianei sprijinul de care aceasta avea nevoie, în acele momente dificile.

„Ariana a fost devastată, iar Pete nu a putut să o ajute. Atunci și-a dat seama că are nevoie de un bărbat matur lângă ea, iar Pete nu era acela…”, a declarat atunci o sursă apropiată artistei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.