Kiss Music News

Sore, despre întâmplarea care i-a marcat copilăria

Sore le-a povestit fanilor săi detalii emoționante despre un moment care i-a marcat copilăria.

Sore le-a povestit fanilor săi detalii emoționante despre un moment care i-a marcat copilăria. Artista le-a dezvăluit fanilor că a aflat mult prea devreme că nu există Moș Crăciun, iar întreaga poveste a făcut-o să privească diferit momentele speciale, din preajma Sărbătorilor.

Sore a povestit că în copilărie i-a scris moșului o scrisoare, în care i-a spus că își dorește o chitară. La câteva zile, un angajat al unui magazin de instrumente muzicale a sunat pe numărul familiei, iar astfel, Sore și-a dat seama că părinții ei sunt cei care se ocupă de cumpărarea cadourilor de sub brad.

Pentru ea magia Crăciunului înseamnă mult, lucru pe care încă încearcă să-l păstreze pentru micuța sa.

Aș vrea să vă povestesc o întâmplare pe care n-am uitat-o și care mi-a marcat copilăria. Și anume, îmi doream o chitară, eram în decembrie, așa că îi scrisesem scrisoarea lui Moș Crăciun. Și într-o zi, nu cu mult înainte de 24 decembrie, sună telefonul fix. Și domnul de pe cealaltă parte a linii telefonice mi-a zis: ”Alo, bună ziua, doamna Mihalache? Și eu am zis că da. Atunci el a spus că sună în legătură cu chitara pentru cea mică.

În momentul acela am simțit că mi s-a năruit un vis, adică ce, sună cineva de la Polul Nord în legătură cu chitara mea? Aia a fost ziua în care magia lui Moș Crăciun mi s-a năruit, eu acum îmi doresc ca această magie să dureze foarte mult timp pentru Erin”, a povestit Sore pe pagina sa oficială de Instagram.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.