Cool Stuff

VIDEO | Dwayne „The Rock” Johnson, surpriză de proporții pentru un tată văduv. Actorul a îmbrăcat costumul lui Moș Crăciun!

Următește întreg momentul emoționant acum.

Dwayne „The Rock” Johnson a dovedit încă o dată că este un adevărat erou, de data aceasta pentru un tată văduv. Bărbatul îi crește singur pe cei doi copii ai săi, de 8 și 11 ani, și în urmă cu câteva zile, cu toții au avut parte de supriza vieții lor.

Actorul a luat legătura cu tânărul tată, pe nume Jay Abel, în timpul unei apariții online în emisiunea lui John Krasinski, „Some Good News”, difuzată pe Youtube. După ce realizatorul a aflat că Abel a scos mai multe obiecte la vânzare pentru a se asigura că fiica sa, Ella, și micuțul AJ vor primi ce îți doresc de Crăciun, Dwayne  Johnson a intrat în scenă.

Tatăl celor doi i-a povestit lui Krasinski că nu a reușit să găsească un job cu jumătate de normă în timpul pandemiei de COVID-19, așa că a găsit o variantă prin care să le îndeplinească dorințele celor mici. „Povestea ta este preferata mea din tot sezonul”, a spus realizatorul, înainte de a dezvălui ca a încercat să cumpere toate obiectele lui Abel de pe eBay.

După ce a urmărit o parte din discuția celor doi, Dwayne Johnson și-a făcut apariția îmbrăcat din cap până în picioare într-un costum de  Moș Crăciun, cu o căciulă pe care scria: „Dwanta”. Actorul a fost extrem de impresionat de povestea lui Abel, și a dezvăluit că se va ocupa chiar el de cadourile copiilor.

„Iată ce vreau să faci. Scoate de la vânzare toate lucrurile de pe eBay pentru că Dwanta Claus va avea grijă de aceste lucruri, omule”, i-a spus acesta. În plus, el și-a dorit să-l răsplătească pentru că este un tată atât de bun, invitându-l alături de copii, pe platourile de filmare de la „Black Adam”, când se vor ridica restricțiile.

„Meriți totul, omule. Povestea ta este o inspirație. Tu ești o inspirație. Ești ceea ce înseamnă spiritul sărbătorilor. Întruchipezi spiritul. Și sunt sigur că aici vorbesc și în numele prietenul meu John, întrucât, știi, adevărata valoare a unui om și adevărata valoare a unei ființe umane este cu adevărat întotdeauna ceea ce este în inima lor”, i-a mai spus Johnson lui Abel.

Pentru a aduce și mai mult magia sărbătorilor, Dwayne Johnson a mai dezvăluit că el și Krasinski au făcut o donație de 5 milioane de dolari către Toys for Tots în numele lui Abel, cu ajutorul FedEx.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.